kozan.gr: Koζάνη: Με “κομμένη την ανάσα” οι μικροί φίλοι του γνωστού youtuber Τόλη Τσιρούδη παρακολούθησαν το τρομακτικό του challenge (Φωτογραφίες-Βίντεο)

12 Ιανουαρίου 2017
20:15

Με “κομμένη την ανάσα” οι μικροί φίλοι του γνωστού youtuber Τόλη Τσιρούδη παρακολούθησαν το τρομακτικό του challenge, που παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στον κινηματογράφο Ολύμπιον στην Κοζάνη. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα βίντεο challenge ενός Youtuber έκανε πρεμιέρα στον κινηματογράφο, πριν ανέβει στο Youtube. Ένα βίντεο στο οποίο παίζει το παιχνίδι Ouija Board με τον φίλο του και Youtuber Κώστα Κοσκερίδη (Oldschool), μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. To βίντεο ήταν θρίλερ και είχε διάρκεια 18 λεπτά (Κατάλληλο για παιδιά από 13 ετών και πάνω).  Στο τέλος της ταινίας έγινε κλήρωση για 5 συλλεκτικά μπλουζάκια «Ouija Board Challenge» και για 10 δίωρα, δωρεάν πρόσβασης σε Η/Υ, από το internet cafe GNET Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος


 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.