kozan.gr: Ο Γιώργος Κασαπίδης στην Αναρράχη Εορδαίας

15 Ιανουαρίου 2018
08:01

Την Αναρράχη Εορδαίας και το συμπατριώτη μας  Ρούλη Μυλωνά, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια σπάνια συλλογή μηχανών εσωτερικής καύσης των αρχών του περασμένου αιώνα.  επισκέφτηκε ο βουλευτής Κοζάνης, Γ. Κασαπίδης. Όπως ανέφερε ο ίδιος, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Το μεράκι και η αγάπη οδηγούν κάθε δημιουργικό άνθρωπο σε ωραίες δημιουργίες, που τόσο έχουμε ανάγκη ιδιαίτερα την περίοδο αυτή στην πατρίδα μας. Το παιδικό του όνειρο πραγματοποίησε ο συμπατριώτης μας Ρούλης Μυλωνάς στήνοντας μια σπάνια συλλογή μηχανών εσωτερικής καύσης των αρχών του περασμένου αιώνα. Χωρίς να φείδεται κόπων και εξόδων, συγκέντρωσε μοναδικές μηχανές από όλον τον κόσμο που αξιοποιήθηκαν σε διάφορες χρήσεις κατά τη βιομηχανική επανάσταση κυρίως στην Ευρώπη αλλά και στην πατρίδα μας. Υποδειγματική η αποκατάσταση της λειτουργικότητας τους για εκθεσιακό πλέον σκοπό, αλλά δουλεύουν κιόλας! Μεταξύ αυτών και μία μηχανή Ελληνικής κατασκευής του 1945, της φημισμένης για την ποιότητα της εταιρείας Μαλκότση στον Πειραιά, που δυστυχώς για την πατρίδα μας δεν είχε την τύχη των ανταγωνιστριών της εταιρειών. Μακάρι να αξιοποιηθεί περαιτέρω η ιδιωτική αυτή συλλογή. Πολλά συγχαρητήρια! Αξίζει να την επισκεφτείτε στην Αναρράχη Εορδαίας Ν. Κοζάνης.”

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.