kozan.gr: Ο δήμος Εορδαίας υποβάλει, αύριο Τρίτη 16/1, πρόταση για την ανακατασκευή,  µε βιοκλιµατικά κριτήρια σχεδιασµού, του διοικητηρίου της  πρώην ΑΕΒΑΛ – Τι λέει αποκλειστικά στο kozan.gr ο δήμαρχος Εορδαίας Σ. Ζαμανίδης (Βίντεο)

15 Ιανουαρίου 2018
17:22

Την υποβολή πρότασης στο πρόγραµµα µε τίτλο «Ανταγωνιστικότητα Ε̟πιχειρηµατικότητα και Καινοτοµία», άξονας Προτεραιότητας 3, «Ανά̟πτυξη µηχανισµών στήριξης της ε̟πιχειρηµατικότητας», ο ο̟ποίος συγχρηµατοδοτείται α̟πό το Ευρω̟παϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανά̟πτυξης (ΕΤΠΑ), για την ανακατασκευή,  µε βιοκλιµατικά κριτήρια σχεδιασµού,  του διοικητηρίου της  πρώην ΑΕΒΑΛ, καταθέτει αύριο Τρίτη 16/1 ο δήμος Εορδαίας. Η µελέτη του εν λόγω έργου εκπονήθηκε για λογαριασµό του ΒΙΟΠΑ ΑΕ από την Αναπτυξιακή Πτολεµαΐδας (ΑΝ∆ΕΠ). Αντικείµενο του έργου είναι η ανακατασκευή του ̟παλαιού ∆ιοικητηρίου στον χώρο του ΒΙΟΠΑ σε κτίριο γραφείων σύµφωνα µε βιοκλιµατικά κριτήρια σχεδιασµού. Ο προϋπολογισμός της πρότασης ανέρχεται σε 2.596.378,26€. Δείτε τι λέει για το θέμα ο δήμαρχος Εορδαίας, ο oποίος μίλησε αποκλειστικά στο kozan.gr

Βίντεο Γ. Κατσανίκος

6 σχόλια

  • εσυ δεν εισαι αξιος να κλεισεις μια λακουβα θα εκτελεσεις τετοια εργα ακομα και η νοτια εισοδος που γινεται τωρα εργο της βριζυδου ειναι

  • Γραφεία για την ΒΙΟΠΑ?? Εδώ γελάμε. Άλλο ένα έργο σαν την βιομηχανία αυτοκινητου που θα κατασκευάζαμε εκεί μέσα. Που πήγε εκείνη η μελέτη που κόστισε 500.000 άραγε?? Δήμαρχε ασχολήσου με την καθημερινότητα, με τα σκουπίδια που είναι απλωμένα σε όλη την πόλη, με τα τραπεζάκια σε πεζοδρόμια και πλατείας που σε λίγο θα φάνε και τον πτολεμαίο στην πλατεία, με τα αυτοκίνητα που παρκάρουν σε πεζοδρομους και πεζοδρόμια, ασχολήσου με τους χχώρους αθλητισμού των πολιτών, φτιάξε κάτι στο κανάλι, κάτι στο νοσοκομείο και ένα σωρό αλλα, και άφησε την AEBAL γιατί από μονη της είναι ένα ερείπιο και μονο χωρίς κανένα μέλλον.

  • Έλα όμως που το έργο αυτό είναι ακόμη παλαιότερο…Του Τσιούμαρη!!!!! Την έκανε λέει η ΑΝΔΕΠ η οποία διαλύθηκε το 2010!!! Ευτυχώς που η διορατικότητα του δημάρχου ήταν τέτοια που ανακάλυψε σαν αρχαιολόγος μελέτη 10 ετών. Ελπίζω μόνο, οι ανάγκες σχεδιασμού του κτιρίου 10 χρόνια πριν, να καλύπτουν τις ανάγκες του μέλλοντος για την Πτολεμαΐδα! Δεν υπάρχετε λέμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.