Οι Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης (καθημερινότητα-προβλήματα), είναι το θέμα συζήτησης στο Forum Επικαιρότητας, την Τετάρτη 17/1

16 Ιανουαρίου 2018
10:47

Οι Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης (καθημερινότητα – προβλήματα), είναι το θέμα συζήτησης στο Forum Επικαιρότητας της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21.00.

Η Παρέα μας

  1. Ηρακλής Μισαηλίδης, Πρόεδρος Κοινότητας Καπνοχωρίου
  2. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Πρόεδρος Κοινότητας Κοίλων
  3. Ευάγγελος Γαμβρέλας, Πρόεδρος Κοινότητας Χρωμίου
  4. Χρήστος Αλμασίδης, Πρόεδρος Κοινότητας Μαυροδενδρίου
  5. Κωνσταντίνος Κύρινας, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αιανής(Ιστορική Έδρα Δήμου Κοζάνης)
  6. Κωνσταντίνος Κορκοτίδης, Πρόεδρος Κοινότητας Κλείτου

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, στις 21,00, μόνον στην τηλεόραση του WEST CHANNEL.

Επιμέλεια – παρουσίαση, Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Αρχισυνταξία, Δημήτρης Βακρατσάς

3 σχόλια

  • Κύριοι με σεβασμό στο λειτουργιμα σας θα ήθελα να σας θυμίσω ότι υπάρχει στον δ.κ. Ενότητα ελιμειας πρώτη σε πληθυσμό και με μεγάλη ιστορία δεν θα έπρεπε να έχει εκπροσώπηση ??????έλεος!!!

  • Απο την Ενοτητα Ελιμειας δεν θα ακουστουν προβληματα?Αρα δεν υπαρχουν.Για να σοβαρευτουμε λιγο και να δουμε την πιο ριγμενη περιοχη του Δημου Κοζανης,μιας και μολις ακουσουν Ελιμεια τους πιανει ολους συγκρυο!Απο Δημαρχο μεχρι ολους τους Αντιδημαρχους.Κοντος ψ
    αλμος αλληλουια!!!!!!!!!!!!!!

  • Σαν πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κονοβουνίου Πύργου
    με έκπληξη διάβασα στο Ποστ που αναρτήσετε για τη σημερινή εκπομπή του West channel με θέμα τα προβλήματα των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου Κοζάνης ότι από τη δημοτική ενότητα Ελιμείας δεν έχει καλεστεί κανένας εκπρόσωπος!
    Άραγε η δημοτική ενότητα Ελιμείας δεν έχει προβλήματα που πρέπει να αναδειχθούν?
    Αναρωτιέμαι τη δημοτική ενότητα Ελιμειας ποιός θα την εκπροσωπήσει οι πρόεδροι των άλλων τοπικών διαμερισμάτων που δεν γνωρίζουν τα προβλήματα της?
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να καλεστεί από κάθε δημοτική ενότητα ένας εκπρόσωπος!
    Λυπάμαι πολύ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.