kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Πρώτη φορά συνάθροιση, με κοπή πίτας και γλέντι, για τα μέλη και φίλους της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

16 Ιανουαρίου 2018
12:16

Για πρώτη φορά η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα πραγματοποιήσει συνάθροιση με κοπή πίτας και γλέντι για τα μέλη και φίλους του κόμματος. Η συνάντηση προγραμματίζεται για την επόμενη Παρασκευή 26/1 στο οικογενειακό κέντρο “Κλιούγκι”, όπου αναμένεται, μεταξύ άλλων, να είναι παρόντες κι όλοι οι βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, οι οποίοι, όπως πληροφορούμαστε συνεχίζουν να έχουν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις, προκαλώντας, κατ’ επέκταση και διάφορα ζητήματα στα της συνεργασίας τους. Μια εβδομάδα νωρίτερα, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί, στο ίδιο μέρος, αντίστοιχη συνάθροιση από τη  Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις.

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • Και έχουν τόσους λόγους για γλέντια και χαρα. Ιδίως οι 4 τοπικοι βουλευτές του Σύριζα που μπορεί οι μεταξύ τους σχέσεις να μην είναι ροδινες αλλά η αγάπη για την βουλευτική καρέκλα και τον μισθό με τα προνόμια που την συνοδεύουν είναι κοινή και ισχυρή όπως απέδειξαν όλοι τους με το χθεσινό ναι σε όλα στην ψηφοφορία για το πολύ νομοσχέδιο του τελικού ξεπουληματος.

  • σας το εχουμε χρυσοπληρωμενο το τραπεζωμα ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ! κ κανονιστε να εχει πολλα γιαπρακια κ κρασα γιατι αλλιως θα αμολυσω τη θεια τη λια που ειναι ενωση κεντρωων κ τα ειχε με τον προεδρο βασιλη λεβεντη να σας φαει!αρκουδεηδες!

  • Τη χρονιά που έφυγε κατάφεραν πολλά. Σταθεροποίησαν την ελληνική οικονομία και περάσαμε επιτέλους σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Ξεκίνησαν το τιτάνιο έργο της κοινωνικής και οικονομικής ανασυγκρότησης, θέτοντας στο επίκεντρο τις αγωνίες και τις ανάγκες των εργαζομένων, των άνεργων, των ασθενέστερων. Η προστασία των αδυνάτων, η επαναθεμελίωση της δημόσιας παιδείας, ενός σύγχρονου πρότυπου συστήματος δημόσιας υγείας για όλες και όλους, η  ανασυγκρότηση του  δημοσίου τομέα και ιδίως του κοινωνικού κράτους, η προστασία του περιβάλλοντος είναι τομείς στους οποίους, κατά τη χρονιά που  πέρασε, επικεντρώθηκαν οι προσπάθειές τους και έγιναν ορατά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Δίκαιη η συνάθροιση με κοπή πίτας και γλέντι για τα μέλη και φίλους του κόμματος.

    http://kozan.gr/archives/83649

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.