Όλα έτοιμα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας , για τη φιλοξενία των 9ων Πτολεμαϊκών Αγώνων Κολύμβησης

18 Ιανουαρίου 2018
15:21
Κανένα σχόλιο

Όλα είναι έτοιμα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας , για τη φιλοξενία των 9ων Πτολεμαϊκών Αγώνων Κολύμβησης, που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου 2018, με τη συνδρομή του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Οι 315 αθλητές των ομάδων από όλη την Ελλάδα, που θα συμμετέχουν στους αγώνες με τους Προπονητές και τους γονείς τους , θα αρχίσουν να φτάνουν στην Πόλη μας από αύριο Παρασκευή 19-1-2018.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαϊδας προσκαλούν φορείς και πολίτες στην τελετή έναρξης των αγώνων , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:30 στο χώρο της μεγάλης πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαϊδας .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.