kozan.gr: Γ΄ 3ος όμιλος (16η Αγωνιστική): «Έπιασε» μόνος του δεύτερη θέση ο Μακεδονικός Φούφα -Νέες ήττες για ΑΕΠ και Καστοριά, ισοπαλία το Αμύνταιο

21 Ιανουαρίου 2018
18:42
Κανένα σχόλιο

Ο Μακεδονικός Φούφα, είναι ο μεγάλος νικητής της 16ης αγωνιστικής, καθώς μετά την ολοκλήρωση της, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα μόνος του. Αντίθετα, ΑΕΠ και Καστοριά έχασαν από Πανλευκάδιο και Φιλιππιάδα αντίστοιχα.

(16η Αγωνιστική):
Σκουφάς Κομποτίου-ΑΕ Λευκίμμης  (Αναβλήθηκε)
Ερμής Αμυνταίου-Θεσπρωτός  1-1
Νέος Αμφίλοχος-Τηλυκράτης Λευκάδας 1-0
Πανλευκάδιος-ΑΕΠ Καραγιαννίων  2-0
Εθνικός Φιλιππιάδας-Καστοριά 4-0
Αστέρας Παραποτάμου-Μακεδονικός Φούφα 0-3
Ρεπό: Δόξα Κρανούλας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 16 ΑΓΩΝΕΣ
Τηλυκράτης  32
Μακεδονικός Φούφα 30
Ερμής Αμυνταίου 28
Νέος Αμφίλοχος 25
ΑΕ Λευκίμμης  24
Θεσπρωτός  24
ΑΕΠ Καραγιαννίων 19
Δόξα Κρανούλας 18
Εθνικός Φιλιππιάδας 16
Σκουφάς Κομποτίου 13
Πανλευκάδιος 11
Καστοριά 9
Αστέρας Παραποτάμου 9

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.