Η ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της ομάδας με τον Προπονητή Γιάννη Σαμαρά

23 Ιανουαρίου 2018
10:25
Η Διοίκηση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της ομάδας με τον Προπονητή Γιάννη Σαμαρά, κατόπιν υποβολής της παραίτησης του, η οποία και έγινε αποδεκτή.
Η Διοίκηση της ΑΕΠ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το Γιάννη Σαμαρά για την καθοριστική συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας και την άριστη συνεργασία τα τελευταία 3 και πλέον χρόνια και να του ευχηθεί από καρδιάς καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξει στη συνέχεια της καριέρας του.

2 σχόλια

  • Η μοίρα των κόουτς. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς που έφερε τα περισσότερα τρόπαια στην ΑΕΠ, έπαιξε το ποιο σύγχρονο και ωραίο ποδόσφαιρο στο νομό και δεν τιμήθηκε ποτέ από τους παράγοντες του νομού επειδή ήταν από Γρεβενά. Γιάννη θα έχεις ανάλογη πορεία όπου κι αν πας. Δυστυχώς η αλλαγή ήταν αναγκαία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.