Ευχαριστήρια επιστολή προς την Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης

23 Ιανουαρίου 2018
12:37
Κανένα σχόλιο

Σοβαροί λόγοι υγείας με ανάγκασαν να νοσηλευτώ στην Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Κλινικής, για την υψηλού επιπέδου περίθαλψη και φροντίδα που μου παρείχαν όλες αυτές τις μέρες που βρισκόμουν στο κρεβάτι του πόνου.

Πραγματικά έμεινα άναυδη και ειλικρινά δεν περίμενα να έχω αυτό το επίπεδο νοσηλείας. Ένα επίπεδο που δεν το βρίσκεις ούτε στα καλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Ιδιαιτέρως όμως θέλω να ευχαριστήσω τον στυλοβάτη της κλινικής, αυτόν τον εξαίρετο γιατρό αλλά πάνω απ’ όλα τον καταπληκτικό «ΑΝΘΡΩΠΟ», τον Διευθυντή της Κλινικής κ. Λαμπρόπουλο Στυλιανό. Παρακαλώ τον Θεό να του δίνει δύναμη, να του δίνει υγεία, για να μπορεί να σώζει και να θεραπεύει όλους εμάς που τον έχουμε ανάγκη.

Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η Κλινική και αυτός ο άνθρωπος είναι μακράν το καλύτερο, ίσως και το πολυτιμότερο, που μπορεί να έχουμε σαν πολίτες της Κοζάνης στον τομέα της υγείας και γι’ αυτό θα πρέπει να το διαφυλάξουμε, αλλά και να το στηρίζουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Τις από βάθους καρδιάς ευχαριστίες

Κάρμαλη Ωραιοζήλη (Ωραία)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.