Κοζάνη: Eτήσιο μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες της Εθνικής Αντίστασης από τα Στρατεύματα Κατοχής , την Κυριακή 28 Ιανουαρίου

23 Ιανουαρίου 2018
15:25

Ο Δήμος Κοζάνης, σε συνεργασία με την Αντιστασιακή Οργάνωση της Π.Ο.Α.Ε.Α., διοργανώνει ετήσιο μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες της Εθνικής Αντίστασης από τα Στρατεύματα Κατοχής τον Ιανουάριο 1944, στη θέση «Νταμάρια» Παναγίας. Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

09.30 Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Παναγίας Κοζάνης

10.30 Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των πεσόντων

10.45 Ομιλία: Μιμιλίδης Δημήτριος, Πρόεδρος Π.Ο.Α.Ε.Α. Πτολεμαϊδας και Αντιπρόεδρος Π.Ο.Α.Ε.Α. Δυτικής Μακεδονίας

11.00 Προσκλητήριο Νεκρών

Κατάθεση στεφάνων

Ενός λεπτού σιγή

Εθνικός Ύμνος

11.15 Πέρας τελετής

Ένα σχόλιο

  • Αθανατοι. Είναι όμως ριψοκινδυνο αυτό που κάνετε θα σας κατηγορισουν για εθνικισμο μπράβο στο θάρρος σας. Ο Συριζα κυβερνά και αυτά δεν τα δέχεται… Και, σύμφωνα με τη λογική τους, όσοι αγαπάμε την πατρίδα μας και τιμουμε τους ήρωες είμαστε εθνικιστες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.