Γ. Ντζιμάνης: «Προχωρούν οι διαδικασίες παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων. Δεν κλείνει το Κ.Ε.Ν. Γρεβενών” – Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού»

23 Ιανουαρίου 2018
21:15

Συνάντηση είχε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά, το θέμα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Γρεβενών (Στρατόπεδο Καραχάλιου), για το οποίο ο ΑΓΕΣ διαβεβαίωσε τον κ. Ντζιμάνη ότι θα παραμείνει ως έχει σαν ΣΥΠΟ (Σημείο Υποδοχής Οπλιτών), και παράλληλα θα διατηρήσει τον επιχειρησιακό του ρόλο.

Επίσης ο κ. Στεφανής ενημέρωσε τον κ. Ντζιμάνη για το ζήτημα του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων, του οποίου η διαδικασία παραχώρησης στο Δήμο Κοζάνης βρίσκεται στην τελική ευθεία. Υπενθυμίζεται ότι η παραχώρηση θα γίνει σύμφωνα με τις προβλέψεις του σχετικού Νόμου, (Ν. 4407/2016).

Τέλος συζητήθηκαν και γενικότερα θέματα που αφορούν τον ελληνικό Στρατό Ξηράς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βουλευτή Κοζάνης – ΣΥΡΙΖΑ

12 σχόλια

  • Ρε κόρακα γραμμενε κανα καλο χαμπέρι έχεις να πεις η μονο αρνηςη και γκρίνια .! Τ προτιμας δηλαδή ενα άδειο εδω και δεκαετίες στρατόπεδο που θα φιλοξενεί μονο κοράκια κι αδέσποτα η να αξιοποιηθεί απο το δήμο οφελιμα για τους πολιτες.!

    • Είναι πολύ προτιμότερο να είσαι κόρακας παρά να είσαι πρόβατο , ασβοκουναβο και μια ζωή αυλοκόλακας . Και εσείς που είστε παρατρεχάμενοι δεν έχετε πιστεύω , ιδεολογία έχετε απλά την ανάγκη να προσκυνάτε κάποιον . Ο βουλευτής σου να ξέρεις ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα μα τίποτα απόλυτος για τον τόπο μας είναι απλά ένας άνθρωπος που διορίστηκε για να ψηφίζει ναι σε όλα και να πουλήσει τα πάντα . Τώρα δηλώνει πως δεν έχει και κανένα απολύτως πρόβλημα να πούλησε και την ιστορία της πατρίδος .Είναι μεγάλη ντροπή να είσαι χειροκροτητής τέτοιου βουλευτή . Να ξέρεις ότι οι κοινωνία του έχει γυρίσει την πλάτη και μαζί με αυτόν και εσένα

    • Τα γραφεία τους σίγουρα θα τους παραχωρήσουν χώρο ο Τζιμάνης μαζί με τον δήμαρχο μας .Να τους χαιρόμαστε , ο Τζιμάνης φυτευτός ήταν αλλά για τον δήμαρχο δεν μπορώ να μου το συγχωρήσω που τον ψήφισα

  • Ο Γιάννης θεοφύλακτος έχει πάρει τηλέφωνο τους υπαλλήλους στο πολίτικο γραφείο και τους κάνει μανουρα .Δεν μπορεί να είναι στο επίκεντρο κάποιο άλλο όνομα από το δικό του θα πρέπει να βρουν ένα θέμα κάτι , οτιδήποτε για να βγάλουν να ακουστή και το δικό του όνομα και μετά θα αναλάβουν οι υπάλληλοι για να κάνουν τα ωραία σχόλια για τον Γιάννη . Αλλά βλέπω πως έβαλε και ο Τζιμάνης τους δικούς του υπαλλήλους να σχολιάζουν .Στρατηγέ μην μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι να βάζεις δικούς στο να σχολιάζουν , ο κόσμος είναι έξυπνος και ξέρει να κρίνει , έχει βαρεθεί τους επαγγελματίες σχολιαστές του θεοφύλακτου

  • Πω-πω τι πέρασε ο άνθρωπος. Σε τι δίλημα μπήκε….
    Είναι δίπλα στο ύφασμα (οπως λέει και ψηφίζει) που οι υπόλοιποι το λέμε σημαία. Σκεφθείτε το ζόρι που είχε για να μην την ξεσκίσει. Καημένε βουλευτή τι τραβάς…. Σε λυπάμαι. Κυριολεκτικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.