Με την κατάκτηση τριών (3) μεταλλίων, συνοδεύτηκε η πρώτη συμμετοχή του Α.Σ. « ΑΤΛΑΣ», στους 9ους Πτολεμαϊκούς

24 Ιανουαρίου 2018
00:35

Με την κατάκτηση τριών(3) μεταλλίων, συνοδεύτηκε η πρώτη συμμετοχή του Α.Σ. « ΑΤΛΑ», μετά από μια 5-ετία, στα κολυμβητικά δρώμενα, στους 9ους ΠτολεμαΪκούς.

Τους αγώνες διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ, στο πανέμορφο Δημοτικό κολυμβητήριο , το περασμένο Σ/Κ 20-21/01/’18.

Συγκεκριμένα με την 12-χρονη Γκούμα Φρειδερίκη ,(2) αργυρά: 50 & 200μ Πρόσθιο και χάλκινο στα 100μ Πρόσθιο. Τα μετάλλια αυτά αποτελούν μια μεγάλη επιτυχία, αφού καταφέρνει να προπονείται (2) φορές σε ώρες κοινού, γιατί το Δ.Σ. του ΟΑΠΝ Κοζάνης ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ τον σύλλογό μας από το πρόγραμμα λειτουργίας της πισίνας.

Το Δ.Σ συγχαίρει την αθλήτρια και την προπονήτρια Τόλιου Αγνή , τους εύχεται δύναμη και καλή συνέχεια, καθώς και στον ΟΑΠΝ να ξαναδεί το αίτημα μας για παραχώρηση χρόνου και χώρου στο κολυμβητήριο, γιατί τα μέλη του ΑΤΛΑ , με τους συνεργάτες του, ξέρουν και μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο την κολύμβησης της πόλης μας.

Από το Δ.Σ.

 

8 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές τους για την επιτυχία και το κουράγιο τους, παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης και συμπεριφοράς αυτών που θεωρούν ιδιοκτησία τους το κολυμβητήριο. Υπομονή οι καλύτερες μέρες είναι κοντά.

  • Η ιστορία του ΑΤΛΑΝΤΑ και κάθε ΑΤΛΑ δείχνει πως στην Ελλάδα οποίος δεν μπορεί να συνεργαστεί με ένα σύλλογο φτιάχνει έναν δικό του.
    Ο προπονητής-ιδιοκτήτης της νέας ομάδας δεν είναι αυτός που παλιά φώναζε ότι δεν μπαίνει άλλη ομάδα στο κολυμβητηριο;;;

  • ΕΠΙΣΗΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ!ΟΜΩΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΝΟΗΜΟΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ…ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

  • Συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές, που κάτω από αντιξοες συνθήκες, κατάφεραν να φερουν τέτοια αποτελέσματα. Παρακαλώ η διοίκηση του ΟΑΠΝ να αναθεωρησει τη στάση απέναντι στην ομάδα που έφερε τα προηγούμενα χρόνια πολλές διακρίσεις για την πόλη μας.

    • Μία αθλητρια και ο γνωστος προπονητης-προεδρος-εφορος-ταμιας που προσπαθει να ξαναφτιαξει ομαδα μολις εμεινε στην απεξω.

  • Προπονητές με ήθος και αξίες, με σεβασμό στην προσπάθεια των αθλητών,
    με σεβασμό κ προς τους γονείς . Τέτοιους ανθρώπους προπονητές χρειαζόμαστε κι όχι τιμωρους με ρατσιστικες συμπεριφορές. Γι’αυτο και ο αντιδημαρχος πρέπει με την ανάλογη σοβαρότητα ν’ ασχοληθεί με τη σωστή λειτουργία του κολυμβητηριου και να μη λειτουργεί μόνο ως εισπρακτικος μηχανισμός. Πολλά μπράβο στον προπονητή του ΑΤΛΑΝΤΑ, να συνεχίσει με ανάλογες επιτυχιες.

  • Συγχαρητηρια στη διοικηση του ΟΑΠΝ που δεν επιτρεπει να χρησιμοποιουν το κολυμβητηριο ομαδες-σφραγιδες με εναν ενεργο αθλητη (!!!) και που επι τοσα χρονια εκμεταλλευονταν τα προσωπικα και πολιτικα τους κονέ χωρις να πληρωνουν μια στο κολυμβητηριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.