Το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργάνωσετην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση Ημέρα Καριέρας!

Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS φιλοξενήθηκαν οι εκπρόσωποι και make up artists της εταιρίας ADEN MOYRA κ. Ρούλα Γεωργιάδου, βραβευμένη επί χρόνια της Christian Dior και η κ. Nincakova Patricia βραβευμένη make up artist.

Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τις καταξιωμένες επαγγελματίες , να περάσουν από συνέντευξη και να κλείσουν μια θέση πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης σε Αλυσίδες Ινστιτούτων σε Κοζάνη- Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο – Αθήνα και Πάτρα.

Πρόκειται για το αποκορύφωμα της διαδικασίας διασύνδεσης των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις που ξεκίνησε το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. VOLTEROS, διοργανώνοντας παρουσιάσεις , θεματικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα έχοντας ως στόχο την εκπαίδευση,  την κατάρτιση και την επαγγελματική εξασφάλιση των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ.