kozan.gr: O Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, πριν την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων (Βίντεο)

24 Ιανουαρίου 2018
17:42

 «Νομίζω ότι το θέμα έπρεπε να έχει κλείσει τότε, το 1992. Δυστυχώς δεν έκλεισε τότε η συμφωνία. Κάτι που δεν το επιλύεις και το μεταφέρεις στο χρόνο σου δημιουργεί και προβλήματα», με τα λόγια αυτά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας προ της έναρξης της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου μίλησε για το Σκοπιανό ζήτημα.

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για «ξεκάθαρη θέση» της Περιφερειακής Αρχή, ενώ ενημέρωσε πως «θα καταθέσουμε κι εμείς ψήφισμα σαν παράταξη στο Περιφερειακό Συμβούλιο και πιστεύω να βρεθεί μια κοινή συνιστώσα με τα ψηφίσματα των άλλων Συνδυασμών. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη….», επανέλαβε.

Τίνα Παπαντωνίου

6 σχόλια

  • Πιστός στη γραμμή του κόμματος, μη στεναχωρήσουμε τον αρχηγό και τον κο Κοτζιά, δηλαδή δέχεται σύνθετη ονομασία με το όνομα Μακεδονία!

  • ΔΕΝ είναι ξεκάθαρη η θέση σου. Ο κοτζιάς θέλει προδοσία και ξεπούλημα, δηλαδή σύνθετη, τάχα μου γεωγραφική μόνο (ποιος το εγγυάται αυτό;) ονομασία με τον όρο Μακεδονία μέσα. Εσύ, στα λόγια, δεν συμφωνείς με αυτό το ξεπούλημα. Αλλά είναι λογικό να μην θέλεις την προδοσία της Μακεδονίας και παράλληλα να στηρίζεις και να εμπιστεύεσαι τσίπρα – κοτζιά;

  • Ντροπής πράματα να παπαγαλίζει τα nonpaper των κυβερνητικών περι 92 που προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.Δηλαδή 93,94,95,96 κτλπ δεν υπήρχε;Οι επόμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν που έκαναν το εμπάργκο και αναγκάστηκαν να αλλάξουν τη σημαία οι σκοπιανοί;Θέλουν οι συριζαίοι να τα ρίξουν στον παλιό Μητσοτάκη και στον Σαμαρά επειδή σκεφτονται μόνο μικροπολιτικά και τους ακολουθεί και ο περιφερειάρχης;Θυμηδία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.