Γ.Δασταμάνης (δήμαρχος Γρεβενών): «Καταργούμε το τέλος του 80% στο νερό»

24 Ιανουαρίου 2018
17:55

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Γρεβενών κ. Γ.Δασταμάνης, το μεσημέρι της Τετάρτης 24-1-2018, ανακοίνωσε την κατάργηση του τέλους του 80%, που επιβάρυνε τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΓ τα τελευταία 20 χρόνια.

Πηγή greveniotis.gr

13 σχόλια

  • Εμείς στην κοζανη πληρώνουμε το νερό χρυσό . Δεν τα βλέπετε αυτά στο δημοτικό συμβούλιο? Να μην πληρώνεται και από εμάς. Η ΔΕΥΑ Γρεβενών έκανε την αρχή. Σειρά μας Δήμαρχε. Άσε τα σάπια.

  • Ο Ιωαννιδης το υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα κόψει το τέλος 80% τωρα δεν έχει δικαιολογία πρέπει να προχωρήσει στην κατάργηση του. Δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία

  • Η ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.

  • Κυριε Δασταμανη πειτε κ στον κυριο Ιωαννιδη κατι … Δεν παει αλλο . Αδυνατει ο κοσμος να πληρωσει !!!

  • Ο λόγος ύπαρξης οπως ισχυρίζεται η ΔΕΥΑΚ στο Δήμο Κοζάνης του 80% επί της αξίας του νερού είναι για να το χρησιμοποιεί η ΔΕΥΑΚ προκειμένου να λύσει προβλήματα ύδρευσης σε μικρότερους οικισμούς αλλά μόνο αυτό δεν γίνεται,τρία χρόνια τώρα το τοπικό διαμέρισμα του Κοντοβουνίου έχει σοβαρό πρόβλημα Ύδρευσης με τελευταίο το παράδειγμα παραμονές Χριστούγεννων εμεινε ολόκληρος ο οικισμός επί 10 μέρες χωρίς νερό και αυτό δεν είναι η πρώτη φορά,γίνεται κατ’ επανάληψη.
    Η ΔΕΥΑΚ λοιπόν εδώ και τρία χρόνια εμπαίζει εμένα ως πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Κοντοβουνίου-Πύργου καθώς και όλους τους κατοίκους του.
    Παρά τις δεσμεύσεις όλων των αρμόδιων σε εμένα προσωπικά αλλά και στους κατοίκους
    Κοντοβουνίου δεν έχει γίνει τίποτα !
    Οφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι και ο Πρόεδρος της Δευακ αλλά και ο Δήμαρχος είναι θετικοι στο να γίνει το έργο,η ευθύνη βαραίνει καθαρά τη διεύθυνση της ΔΕΥΑΚ.
    Αναρωτιέμαι γιατί δεν χρησιμοποιεί το 80% επι της αξίας του νερού η Δευακ για να λύσει αυτό το μείζον πρόβλημα ύδρευσης του Κοντοβουνίου αφού αυτός είναι άλλωστε ο λόγος ύπαρξης του, για να λύνει υποτίθεται προβλήματα ύδρευσης μικρών οικισμών.
    Αλλά από την εμπειρία μου εχω καταλάβει ότι η Δευακ ξέρει μόνο να εισπράττει και έχει μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις αν δεν μπορείτε κύριοι της ΔΕΥΑΚ να δώσετε λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και απευθύνομαι και στο Δήμο Κοζάνης καταργείστε επιτέλους αυτό το 80% επι της αξίας του νερού ποιος ο λόγος να το πληρώνουμε ? Και μάλιστα εμείς που στον οικισμό μας έχουμε και φυσική ροή

  • Συγχαρητήρια στον κ. Δημαρχο.

    Αξιζει καποιος να ακουσει ολο το βιντεο.

    Οι λέξεις Δημοτης και Συμμαζεμα ηταν κυριαρχη στη συνεντευξη τυπου.

    Σε αντιθεση με αλλους Δημαρχους που ενδιαφερονται πρωτιστως για την εκλογικη πελατεια=υπαλληλοι των Δημων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.