Την έμπρακτη αγάπη τους για τον συνάνθρωπο επέδειξαν για ακόμη μία φορά οι καθηγητές και οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Κοζάνης

24 Ιανουαρίου 2018
22:36

Την έμπρακτη αγάπη τους για τον συνάνθρωπο επέδειξαν για ακόμη μία φορά οι καθηγητές και οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Κοζάνης με μια χειρονομία ειλικρινούς ανθρωπιάς. Η ιστορία του Αλέξανδρου Μελισσινού, του νεαρού αυτού αγοριού-μαχητή από την πόλη μας που έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου συγκίνησε καθηγητές και μαθητές της σχολής, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα, προσφέροντας γενναιόδωρα από το υστέρημά τους. Στα χρήματα αυτά που συγκεντρώθηκαν ήρθαν να προστεθούν και τα έσοδα των δύο χορών που πραγματοποιήθηκαν ειδικά για αυτόν τον σκοπό από το σύνολο της μαθητικής κοινότητας της σχολής. Η αγωνία έδωσε τη θέση της στην απερίγραπτη χαρά, όταν έγινε η τελική καταμέτρηση, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Το ποσό που συγκεντρώθηκε και κατατέθηκε στον λογαριασμό του μικρού Αλέξανδρου ανήλθε στα 1.330€. Οι καθηγητές και οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Κοζάνης εύχονται ολόψυχα στον μικρό Αλέξανδρο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα που τόσο αγαπά!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.