Χ. Κάτανας, πρώην βουλευτής ΑΝΕΛ και πρώην περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης “Ανατροπή – Δημιουργία, για το ψήφισμα στο ζήτημα των Σκοπίων, που δε “βγήκε” από την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου: “Δεν πράξατε δυστυχώς το αυτονόητο κ. Περιφερειάρχη φοβούμενος μην διαφοροποιηθεί η Περιφερειακή Αρχή από την σημερινή κυβέρνηση – Kαταγράφεται ως πολιτικό σας ατόπημα”

25 Ιανουαρίου 2018
14:03

Για πολιτικό ατόπημα του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κάνει λόγο ο πρώην βουλευτής ΑΝΕΛ και πρώην περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης “Ανατροπή – Δημιουργία”, Χ. Κάτανας, με αφορμή την χθεσινή συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας και τη μη έκδοση, εν τέλει, ψηφίσματος για το θέμα των Σκοπίων, λόγω της αναφοράς στήριξης στον Ν. Κοτζιά, που υπήρχε σε ψήφισμα – πρόταση της Περιφερειακής Αρχής. Δείτε τι αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

 

26 σχόλια

    • Διαφωνείς σε κάτι από αυτά που έγραψε ?
      Η περισσότερη , σχεδόν όλοι είναι που αντίπαλοι – εχθροί πολιτικά δεν βγαίνουν δημόσια να εκφράσουν την διαφωνία τους γιατί στην περιοχή τους θέλουν να τα έχουν με όλους καλά , θέλουν να βολεύονται με οποίων και να είναι στα πράγματα .Θέλει πολιτική τόλμη να διαφωνείς , μπράβο στον Χάρη

    • Κάτι για το Επικράτειας ακούγεται ενώ υπάρχουν και φήμες πως τον ζητάνε στον Κρόνο και την Αφροδίτη να τους φέρει θάλασσα! Ρε γελάμε

  • Χαρούλη.
    Άρχισα να σε συγκρίνω με την Ραχήλ.
    Θα σου πώ και κάτι για να το ξέρεις
    Στην Ν.Δ θα σε στίψουν σαν λεμονόκουπα και μετά θα σε πετάξουν.

  • Kανενας “φιλοαριστερος” ποτε δεν ενδιαφερθηκε και πολυ για την ιστορια του τοπου του. Κριμα! Οι Σκοπιανοι μας εχουν αναγκη,οχι εμεις. Βλεπετε οτι δεν κανουν πισω με τιποτα. Ας το αφησουμε,το θεμα,οπως ειναι. Παιδια, ολη η Ελλαδα και δη η Βορεια Ελλαδα πρεπει να ειναι ενωμενη στο Σκοπιανο ζητημα.Τιμη σε αυτους που εχυσαν το αιμα τους για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.Για ολα αυτα κ.Κατανα σας συγχαιρω για τη θέση σας… και αφηστε αυτους, που σας χλευαζουν, ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ…Μπραβο! ΑΞΙΟΣ!!!

  • ΓΔΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ …ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ οι ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

  • Διαβάζω διαβάζω πικρόχολα σχόλια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί? εξηγείστε μου Κύριοι… Εσεις τι κάνετε εκτός να γράφετε ότι σας υπαγορεύουν .. Ενα θα σας πω οι κάλπες θα μιλήσουν και τότε να σας δω τι θα έχετε να γράψετε…

  • Χάρη πρέπει να σταματήσεις να αλλάζεις ονόματα και να γράφεις σχόλια κάτω από τα άρθρα που σε αφορούν. Επιτέλους, κατάλαβε ότι σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι!

    • αχαχαχαχαχαχαχα, υπερασπ΄ζιεται την πολιτική του ορθότητα, απλά δεν βρίσκει οπαδούς και κάνει τον κόπο να υποστηρίζει μόνο τον εαυτό του αλλάζοντα ονόματα, Ηλίας, λιάκος, λία, ματούλα, χαρίσης, Γιάννης, Κώστας…..αχαχαχχαχααα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.