Γ Εθνική κατηγορία: Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ- ΕΥΑΘΛΟΣ Πολυκάστρου, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας

25 Ιανουαρίου 2018
15:10

Υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση λένε με μια φωνή όλοι στον Αρίωνα που θέλουν να μπουν με το δεξί στο β΄ γύρο υποδεχόμενοι τη Κυριακή το Πολύκαστρο. Ο Αρίων θέλει τη στήριξη του κόσμου και καλό είναι οι φίλαθλοι να βρεθούν τη Κυριακή στο γήπεδο στις 5 και να στηρίξουν την ομάδα

 

Ένα σχόλιο

  • Να πάμε όλοι εκεί. Να στηρίξουμε 4-5 40χρονους μπασκετμπολίστες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους. Άραγε πόσες φορές πρέπει η ομάδα να ανέβει την μία χρονιά και να πέσει την επόμενη για να καταλάβουν αυτοί που πρέπει ότι κάτι κάνουν πολύ στραβά. Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούν με τα 16-17χρονα παιδιά της πόλης και όχι με μισθοφόρους παλαίμαχους?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.