Σειρά συναντήσεων του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης Νικολάου Σαρρή και των μελών της νέας Διοικητικής Επιτροπής

25 Ιανουαρίου 2018
15:12

Σειρά συναντήσεων πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικόλαος Σαρρής και τα μέλη της νέα Διοικητικής Επιτροπής με εκπροσώπους Φορέων, Αντιπεριφερειών, Δήμων, Οργανισμών, Ιδρυμάτων, αλλά και επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, κ.α., για θέματα συνεργασίας που αποσκοπούν στη χάραξη ενός νέου πλαισίου κοινής προώθησης δράσεων και ανάληψης πρωτοβουλιών, που θα οδηγήσουν στη βελτίωση των συνθηκών επιχειρηματικής & επενδυτικής δραστηριοποίησης στην Π.Ε. Κοζάνης, στην επίλυση προβλημάτων της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής, αλλά και στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, με παράλληλη προώθηση της προβολής των τοπικών προϊόντων σε περισσότερες αγορές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαρρής δέχθηκε στο γραφείο του στο Επιμελητήριο Κοζάνης τον πρύτανη του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Αντώνιο Τουρλιδάκη, τους Αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου κ. Παν. Κώττα και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημ. Καρακασίδη, τους Προέδρους και μέλη της Διοίκησης του τμ, Οικονομικού Επιμελητηρίου ΔΜ, κ. Εμμ. Καρακάση, και του παραρτήματος ΓΕΩΤΕΕ Δ.Μ., κ. Θ. Σιόγκα, και στελέχη της ΑΝ.ΚΟ. ΑΕ., ενώ συνάντησε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Παν. Πλακεντά και το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ελευθ. Ιωαννίδη, την Αντιδήμαρχο Οικονομικής Ανάπτυξης κα Χρύσα Αθανασιάδου, καθώς και τον πρύτανη του ΤΕΙ ΔΜ, καθηγητή κ. Στέργιο Γκανάτσιο.

Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη ΔΜ, τους Βουλευτές ΠΕ Κοζάνης, του Δημάρχους Εορδαίας, Βοίου, Σερβίων- Βελβεντού, Δ/ντές της ΔΕΗ ΑΕ κ.α.

 

3 σχόλια

  • Κινητικότητα υπάρχε, αρκεί να καταλήξει σε δράσεις με αποτέλεσμα.Εβαλε μπρος τις μηχανές και χρειαζόταν μετά από τόση προεκλογική περίοδο.

  • Φούμαρα φούμαρα και φωτογραφίες.
    Υπήρχε βλέπεις ανάγκη μεγάλης προβολής του ατόμου.
    Τόσες εκθέσεις γίνονται Ιανουάριο κ Φεβρουάριο δεν βλέπω να γίνεται τίποτε.
    Μόνο φωτογραφίες με τους κολλητούς δεξιούς

  • Με την ένσταση τι γίνεται ?
    Η ηθική λέει να γίνει ξανά ψηφοφορία για το Δ.σ αν ο Σαρης χάσει την έδρα.
    Προεδρος χωρίς να το δικαιούται ο Σαρης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.