Η επίσημη ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κοζάνης για το νέο Γραμματέα Δημήτρη Καγκελάρη

25 Ιανουαρίου 2018
16:31

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου συνεδρίασε η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κοζάνης με θέμα την ανάδειξη γραμματέα.

Λόγω παραίτησης του Αποστολίδη Παντελή, για προσωπικούς λόγους, το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία από τα μέλη της Ν.Ε. και νέος γραμματέας ανέλαβε ο Καγκελάρης Δημήτρης.

H πολυετή ενασχόλησή του με τα κοινά και η καθημερινότητα που βιώνει ως ελεύθερος επαγγελματίας καθώς και το νεαρό της ηλικίας του, κάνουν τον Καγκελάρη Δημήτρη τον πλέον κατάλληλο για τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες αλλά και πολύ κοντά στα προβλήματα της καθημερινότητας, που όλοι μας βιώνουμε.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

14 σχόλια

  • Δημήτρη πίστεψε με δεν αξίζει!! Εσυ είσαι βιόπαλεστης και τίμιο παληκαρι !!! Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που μας έκανε να είμαστε περήφανοι!!!!ενας φίλος πρώην πασοκος!!

  • συγχαρητήριά που ένας τόσο νέος άνθρωπος μπαίνει στην πρωτη γραμμή. θέλουμε αλλαγή και όχι ομαδουλες. και φυσικά δεν θέλουμε την κριτική του καναπέ….

  • Όπου να είναι το 2019 ξέρετε εσείς κάντε μια κυβέρνηση πάλι με την ΝΔ και μετά ψάξτε να Βρείτε ποιος είναι έντιμος και ποιος έφυγε γιατί δεν άντεξε άλλο!!!!!

  • εισαι τιμιο και ειλικρινεστατο παλικαρι.Καλη πορεία σου εύχομαι και καθε επιτυχια στο εργο και στην προσπέθειά σου…

  • Αγαπητέ Δημήτρη τα θερμά μου συγχαρητήρια. Η εκλογή σου σηματοδοτεί το νέο και την αναγέννηση του προοδευτικού χώρου που πραγματικά έχει ανάγκη και ο χώρος και ο τόπος. Μην πτοείσαι και μην ακούς αυτούς τους οποίους σου λένε ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς μ’ αυτή την παράταξη. Μάλλον τους κυριεύουν οι φοβίες ότι το λαϊκίστικο ρεύμα που ακολούθησαν (ΣΥΡΙΖΑ) μέρα με την μέρα καταρρέει και απαξιώνεται από τον Ελληνικό λαό.
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια
    Κάρμαλης Ιωάννης

    • Ποιος είναι ο λαϊκιστής αν όχι εδώ και χρόνια το ΠΑΣΟΚ?? Πχ. εκείνοι και εμείς, τα πλουσιόπαιδα και τα λαϊκά παιδιά, οι μάγκες και οι φλώροι, οι δήθεν και οι μπεσαλίδες, να συνεχίσω;;; Έχετε πλάκα πολύ πλάκα και θράσος γιατί με τα ερείπια στα οποία αφήσατε τη χώρα κάθεσται από πάνω και ελπίζετε γιατί πράγμα ακριβώς;; Νέες συνταγές με παλία ηγεσία;; Θα πρεπε να ντρέπεσται!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.