Οι δράσεις του 1ου γυμνασίου Πτολεμαΐδας και το βίντεο εκδήλωσης σε διαγωνισμό στην σελίδα facebook του Make-A-Wish

25 Ιανουαρίου 2018
18:41
Κανένα σχόλιο

Πέρσι τα Χριστούγεννα ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου μας αποφάσισε να δαπανήσει ένα ποσό από το ταμείο για να αγοραστούν δώρα και να προσφέρει λίγη χαρά σε όλα τα παιδιά της παιδοογκολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ.

Φέτος αποφασίστηκε να δαπανηθεί το ίδιο ποσό στο ειδικό σχολείο ΑΜΕΑ της πόλης μας που δόθηκε με την παρουσία του 15μελούς συμβουλίου και των προέδρων των τμημάτων.

Επίσης, αποφασίσαμε να στηρίξουμε μαζί με τα παιδιά τον οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος (ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ευχή σε μαθητή του σχολείου μας) αγοράζοντας μερικά αστεράκια για να τα χρησημοποιήσουν όπως θέλουν τα παιδιά, αλλά και μερικά για να στολίσουν όλοι μαζί ένα εξωτερικό σημείο του σχολείου μας, ως ένδειξη υποστήριξης του συγκεκριμένου οργανισμού από το σχολείο μας αλλά και φιλανθρωπικής δράσης των ίδιων των παιδιών!

Έτσι, την Πέμπτη 21/12/2017 οργανώθηκε μια μικρή γιορτή με προσφορές των καταστημάτων αλλά και με χειροποίητα σνακ των μελών του συλλόγου, ώστε να συνοδεύσει τον στολισμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τις ευγενικές χορηγίες τους αλλά και για την εγκάρδια υποστήριξη τα καταστήματα:

~ Γιαννακός Gold Bakery – Coffee

~ CENTRO Μπαλτατζίδης Ιωσήφ

~ Χάνογλου ΑΕ

~ ΑΦΟΙ Τοψαχαλίδη ΟΕ – TOPS PRODUCTIONS

 

Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα συμμετέχει το βίντεο της εκδήλωσης σε διαγωνισμό στην σελίδα facebook του Make-A-Wish https://www.facebook.com/MakeAWishGreece/ και θα θέλαμε να το στηρίξουν οι συμπολίτες μας πατώντας like στο ποστ του δικού μας βίντεο !

 

Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο,

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.