kozan.gr: Ώρα 12:50: Νέα ένταση και σκίσιμο “κάλπης” στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Είμαστε υπό κράτηση φώναζε ο Σ. Μάστορας όταν μέλη του ΠΑΜΕ δεν του επέτρεπαν την έξοδο – Κλήθηκε η αστυνομία – (Bίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
13:04

Δεν έχουν σταματημό οι εντάσεις στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Η παράταξη της Ταξικής Ενότητας επέμεινε στο να εξαιρεθούν από τις εργασίες του συνεδρίου 5 σωματεία ζητώντας να καταθέσει ένσταση πριν τη έναρξη των εργασιών, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ. Η διαμάχη μεταφέρθηκε στο γραφείο της δικαστικής αντιπροσώπου, ενώ κλήθηκε κι η αστυνομία, διότι μέλη της Ταξικής Ενότητας δεν επέτρεπαν την έξοδο από το γραφείο. Δείτε τι συνέβη:

 

Τα μέλη της Ταξικής Ενότητας απαγορεύουν την έξοδο – Είμαστε υπό κράτηση φώναζε ο Σ. Μάστορας

 

Τα μέλη του ΠΑΜΕ (Ταξικής Ενότητας) απαγορεύουν την είσοδο

22 σχόλια

  • Κλασικος κομουνιστικος φασισμος….το ωραιο ειναι οτι στο βιντεο υπάρχει ΠΑΜΕντζης που λειπει απο την εργασια του με αναρωτικη αδεια εδω και ενα μηνα….

      • Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ειναι συνδικαλιστης και απουσιαζει νομιμα γιαυτο που πιστευει δεν χρησιμοποιει τα τερτιπια των ….Αλλων

    • Ο ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΗΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με ονομα και επωνυμω, τι σημαινει αυτο οτι λειπει απο την δουλια εδω και 1 μηνα,ελειπε θες να πεις προβοκατορα απο 21/1/18 εργαζεται κανονικα στο ποστο του,σας χαλασε τα σχεδια οποτε ας τον συκοφαντισουμε στην κοινη γνωμη!!!!

  • Αυτοί οι κομουνιστές που σε όλες τις πορείες λένε την καραμέλα η με το κεφάλαιο η με τον εργάτη δεν είναι κανένας τους εργάτης. Είναι μόνο να φωνάζουν και δημιουργούν φασαρία.

  • Πάντως εαν αυτά που κανουν οι παμιτες τους τα έκαναν άλλοι, τι να τα εκαναν- να τα έλεγαν απλα, θα είχαν ερθει με μαδερια και θα έπεφτε ξύλο. Εδώ κανεις το λάθος να πεις οτι ο Στάλιν ηταν δικτάτορας, ΠΟΥ ΗΤΑΝ και πια είναι ιστορικό γεγονος ,και σε βαφτίζουν αντικομμουνιστή και σου ορμάνε να σε φάνε ζωντανο

    Έτσι και αλλιως είναι ντροπή αυτά που συμβαίνουν και όλα γίνονται διότι αυτοι ολων των παρατάξεων δεν αντιπροσωπεύουν τους εργαζόμενους αλλά τους εαυτούς του και τα κομματικά συμφέροντα που τους καθοδηγουν

  • εργατοπατερες
    ΠΑΜΕ ΠΑΣΚΕ κλπ μμιλανε για δουλεια κ εργασιακα δικαιωματα..ας γελασουμε κ λιγο στο τσιρκο αυτο της μορντορουπολης.
    Χτυπηθειτε αναμεταξυ σας βοηθηστε τους υπολοιπους να επιβιωσουμε αρμονικοτερα μεταξυ μας.
    αιντε κ τ’χρον’

  • Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του…Άτομα που δεν σέβονται τίποτα, περιμένουμε να μας σεβαστούν στον εργασιακό τομέα. Ο δε Μάστορας, αφού αποφάσισε και διέταξε τους συνέδρους, ως ο άρχοντας του τόπου, αποφάσισε να πει και στην δικαστικό το τί θα κάνει και ποιο είναι το σωστό….Με 2 άτομα αποφάσισε να απορρίψει την έγγραφη ένσταση της μιας παράταξης, αδιαφορώντας την ύπαρξη 100 συνέδρων.. και με 5 (!!!) ψήφους σχεδόν πήγε να καταφέρει τη δικαστικό να εκλέξει εφορευτική επιτροπή! Ας μας βγάλει και τα ονόματα του νέου Δ.Σ. να τελειώνουμε μαι ώρα αρχύτερα… Υ.Γ. Μάστορα πες…σίγουρα το σκέφτηκες έτσι;;;

  • Τι να πεις για γελια και κλαματα ,τι ειναι αυτο τωρα ???περνουμε ενα χαρτοκουτο και το βαφτιζουμε καλπη και για αυτο το αισχος την ευθηνη την εχει η κοπελα στην γραμματεια ,δηλ ειδαν φως και μπηκαν και πριν μπουνε πηραν και απο το περιπτερο μια κουτα και αυτοι ειναι που περνουν ψηφους για τα εργασιακα μας δικαιωματα τι να πεις καλα να παθουμε τους ψηφιζουν για να καθονται ,ολοι τουςςςςς

  • Το ότι πήγαν οι κύριοι και έκρυψαν τις κάλπες δεν το λεει κανένας; γι αυτό και η κούτα… ότι και να τους πρότειναν δεν δέχονταν τίποτα…ουτε αυτο το λεει κανενας…ζητησαν να ψηφίσει το σώμα…τους εγινε το χατίρι ψήφισε…πόσα υπερ ήταν? Αλλα βέβαια αυτοί λες και τους ειχε ριξει κάποιος ” κέρμα” μετέτρεψαν την αίθουσα σε διαδήλωση και ούρλιαζαν ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.