kozan.gr: O Σ. Μάστορας, ως προεδρείο, για τη διακοπή του συνεδρίου του Εργατικού κέντρου Κοζάνης, εξηγεί, κατά την άποψή του, τι συνέβη – “Ο φασισμός δεν θα περάσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
15:10

O Σ. Μάστορας, ως προεδρείο, για τη διακοπή του συνεδρίου του Εργατικού κέντρου Κοζάνης, εξηγεί, κατά την άποψή του, τι συνέβη. “Ο φασισμός δεν θα περάσει”, ανέφερε, μεταξύ άλλων:

 

9 σχόλια

  • Όπου Μάστορας νομίζει πως κάνει εκλογές στον σπάρτακο
    Αλήθειά άκουσα τον κατάλογο των συνέδρων και έμεινα
    χωρίς να ντρέπονται έχουν βάλει τα παιδιά τους για σύνεδρους
    Ήξερα ότι υπάρχει οικογενειοκρατία στην πολιτική αλλά δεν περίμενα να το δω αυτό στο συνδικάτο
    Είναι τόσο γλυκιά η καρέκλα

  • παληκαρια… ο Μοσχος τα εχεις βρει με τον Μαστορα για προεδρειο στο εργατικο κεντρο Κοζανης… κατα τα αλλα αντιπαλοι στον Σπαρτακο

  • Ντροπη τους ΔΑΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΙΤΕΣ στις ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ Π.Χ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ-Ν.ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    • Ρε άιντε από κει καλά κάνουνε και πάνε για δουλειά. Τι θα το κάνουμε εδώ; Κομμουνιστική δικτατορία; Το αν θα δουλέψει κάποιος είναι δικαίωμά του. Δικτατορία του προλεταριάτου όσο και να ονειρεύεσαι δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα.

  • Το αίμα νερό δεν γίνεται λέει ο λαός μας
    Έτσι λοιπόν ο Θανάσης και ο Λευτέρης δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ άρα έχουν παλιούς δεσμούς παρόλο που το 1990 κάνανε μεταγραφή στην Νέα Δημοκρατία και δικαιωθήκανε με την πρόσληψη τους στην ΔΕΗ αφήνοντας έξω εμάς.

  • Αυτός την εποχή “που τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά” κυκλοφορούσε με την ΑΥΡΙΑΝΉ στην μασχάλη.
    Μόλις “μπήκε” στην ΔΕΗ μαζί με την γυναίκα του, το “γύρισε αλλιώς” και έγινε Νεοδημοκράτης.
    Σήμερα δηλώνει “πολιτικά άστεγος”, ΚΟΙΡΙΞΕ και δεν ξέρω πως αλλιώς, σε κάθε εκλογική όμως αναμέτρηση ΔΑΚΕ.
    Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα περί τι είδους ανθρώπου πρόκειται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.