kozan.gr: Δείτε στο Kozan.gr, βίντεο διάρκειας 50 λεπτών, με αμοντάριστα πλάνα, με τις εντάσεις, τους διαπληκτισμούς κι όλα όσα διαδραματίστηκαν στις εργασίες του συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
16:26

Δείτε στο Kozan.gr, βίντεο διάρκειας 50 λεπτών, με αμοντάριστα πλάνα, με τις εντάσεις, τους διαπληκτισμούς κι όλα όσα διαδραματίστηκαν στις εργασίες του συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

 

Δείτε προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις του kozan.gr, που μετέδωσε από την πρώτη στιγμή όλα όσα συνέβησαν από την έναρξη των εργασιών του σημερινού επεισοδιακού συνεδρίου του Ε.Κ. Κοζάνης ως και τη διακοπή του

kozan.gr: Τι είπε ο Β. Δεληολάνης στα μέλη του ΠΑΜΕ μετά τη διακοπή του συνεδρίου του Ε.Κ. Κοζάνης: “Ό,τι κι αν έγραψε, το φερόμενο προεδρείο, με τίτλο πρακτικά, στα κιτάπια τους, είναι οι απόψεις των παρατάξεων αυτών. Δεν υπήρξε συνέδριο με δική τους ευθύνη ” (Βίντεο)

kozan.gr: O Σ. Μάστορας, ως προεδρείο, για τη διακοπή του συνεδρίου του Εργατικού κέντρου Κοζάνης, εξηγεί, κατά την άποψή του, τι συνέβη – “Ο φασισμός δεν θα περάσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά (Βίντεο)

kozan.gr: Οριστική διακοπή στις εργασίες του συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

kozan.gr: Ώρα 13:15: Άντρες της Αστυνομίας στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα (Φωτογραφία)

kozan.gr: Ώρα 12:50: Νέα ένταση και σκίσιμο “κάλπης” στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Είμαστε υπό κράτηση φώναζε ο Σ. Μάστορας όταν μέλη του ΠΑΜΕ δεν του επέτρεπαν την έξοδο – Κλήθηκε η αστυνομία – (Bίντεο)

kozan.gr: Χαμός και πάλι στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Πήγαν να “πιαστούν” στα χέρια – Του “συνέδρου” η μάχη (Δείτε πλάνα στο kozan.gr από την αρχή των έντονων αντιπαραθέσεων)

kozan.gr: Ένταση και διαφωνίες, με την έναρξη, των εργασιών του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (Βίντεο)

 

 

9 σχόλια

  • Να κλειση να ησυχασουμε ετσι και αλοιως για τους ανεργους και για αυτους που δουΛευουν μαυρα και ανασφαλιστα δεν υπαρχει φως γιατι αυτοι ασχολουνταιγια την παρτη τους και μονο.

  • Το εργατικο κεντρο τελικα γιατι υπαρχει?? περαν να μην πατανε καποιοι στις δουλειες τους εκπροσωπουν καποιον εργαζομενο ?? , προστατευουν κανεναν εργαζομενο ?? ποιος ειναι ο σκοπος του του εργατικου κεντρου το γνωριζουν αυτοι οι ΚΥΡΙΟΙ??

    Ετσι οπως το καταντισανε το καλυτερο θα ειναι να μπει ενα μεγαλο λουκετο (ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ) δεν σας θελουμε αλλο σας βαρεθηκαμε μας εχετε κουρασει και επιτελους να πατε να δουλεψετε φτανει μας δουλεψατε

  • Όλοι οι μαύροι σχολιαστές δεν καταλάβατε ότι στα εργατικα κέντρα εκλέγονται από τα σωματεία, πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να γραφτείτε και να συμμετέχετε ώστε τα ψεύτικα φαινόμενα να εξαλειψουν να μην έχουμε δεητζιδες σε σωματεία ανέργων και απασχολουμενων να πάρετε την υπόθεση στα χέρια σας,

    • Συλλογος για την καταπολεμηση της ανεργειας ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ περιοχης… οχι μισα…. η παρουσια εκει εκπροσωπει Σωματιο Κατι παρερμηνευεις λαθος σκοπιμα και ανωνημα …. ΤΟΨΙΛΑΡΕΤΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.