kozan.gr: Ο Τάκης Καραθανάσης σχολιάζει την ήττα της ομάδας του από την Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας: «Ο Μακεδονικός δεν χαρίστηκε και δεν θα χαριστεί σε κανέναν σεβόμενος όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα την δική του μεγάλη ιστορία»

28 Ιανουαρίου 2018
19:55

Η «απρόσμενη» ήττα του Μακεδονικού Κοζάνης, από την Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας με σκορ 2-0, χθες στο στρατιωτικό γήπεδο της Κοζάνης οδήγησε τον προπονητή του Μακεδονικού, κ. Τάκη Καραθανάση, να σχολιάσει το αποτέλεσμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facedook αναλαμβάνοντας την ευθύνη ο ίδιος, ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης του δηλώνει πως: «Ο Μακεδονικός δεν χαρίστηκε και δεν θα χαριστεί σε κανέναν σεβόμενος όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα την δική του μεγάλη ιστορία». Αναλυτικά ο κ. Καραθανάσης σημειώνει: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και ζητάω συγνώμη για το χθεσινό ατυχές αποτέλεσμα της ομάδος μου. Ο Μακεδονικός είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και πρέπει όλοι μας να είμαστε πιο προσεκτική και να μην δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μάς σχολιάζει αρνητικά. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και στο χθεσινό αποτέλεσμα έπαιξε μεγάλο ρόλο η τύχη χωρίς να θέλω να μειώσω την μεγάλη προσπάθεια των αντιπάλων μάς. Ο Μακεδονικός δεν χαρίστηκε και δεν θα χαριστεί σε κανέναν σεβόμενος όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα την δική του μεγάλη ιστορία».

Θανάσης Τέγος

 

12 σχόλια

  • Ασε Τακη. κολλητος με τον προπονητη του ηρακλη εισαι!! ολοι το ξερουν!!! οπως ξερουν οτι την κυριακη θα κερδισει και η ΑΕΚ!!!με δικαιλογια τον χορο που ειχατε το προηγουμενο βραδυ!!!

    • Κι επειδή είναι κολλητός πρέπει νά δίνονται παιχνίδια Ο Μακεδονικός για όσους δε ξέρουν ούτε ζήτησε παιχνίδι όταν δύο χρόνια κινδύνευε αλλά ούτε και χαρίζεται Τρανό παράδειγμα τη χρονιά. Που βγήκε κατηγορία το Χ που έφερε με τη θυγατρική του ομάδα που παρά λίγο θα του στοίχιζε Όσοι ασχολούνται ξέρουν ποιος είναι ο Μακεδονικός

  • Σιγά τη μεγάλη ιστορία του Μακεδονικού ρε μάστορα… Δε μας τη γράφεις κάπου να τη μάθουμε και μεις που δεν την ξέρουμε…. Ότι θέλει γράφει ο καθένας σε αυτόν τον τόπο..

  • Όποιος ήταν στο παιχνίδι χθες είδε πως ήρθε η νίκη για τον Ηρακλή 4-0 έπρεπε να είναι στοημιχρονο Υπάρχει βίντεο και μπορείτε να δείτε κ μετά μιλήστε

  • Τάκη άστους να λένε. Η αθλητική και ποδοσφαιρική πιάτσα ξέρει ποιος είσαι από τότε που αγωνιζόσουν ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το Κοζανίτικο ποδόσφαιρο όσο και σαν προπονητής για το ήθος σου. Αυτοί που αφήνουν υπονοούμενα είναι στημένοι από αλλού και τα λένε ανώνυμα ως παντελονάτοι άντρες.

  • Άλλες ομάδεςκι όχι ο Μακεδονικός είναι οι ομάδες που μαγειρεύουν αποτελέσματα κι όσοι ασχολούνται τις γνωρίζουν Ας μη γελιομαστε Τάκη είσαι γίγαντας κ σαν ποδοσφαιριστής της Κοζάνης ήσουν λιοντάρι αλλά και σαν προπονητής.

  • Σας πονάει που ο Μακεδονικός κανει καλη πορεία με δικά τ παιδιά και ασχολείστε καθε βδομάδα μαζι μας.Έχουμε την μεγαλύτερη ιστορία μαζι με την Κοζάνη είτε σας αρεσει είτε οχι.ΦΙΛΑΚΙΑΑ!!!!

  • Ρε παιδιά γιατί σώνει κ καλά πρέπει να το έδωσε ο Μακεδονικός το παιχνίδι ? Είδα τις φάσεις κι έπρεπε να έχει βάλει 5 γκολ ,..Δε έβαλε και τον τιμώρησε η μπάλα Με μια ευκαιρία ο Ηρακλής έβαλε δύο γκολ
    Τυχερός ο Ηρακλής
    Από τις πιο καθαρές ομάδες ο Μακεδονικός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.