«Ο Otto Malakan γαμπρίζ’ στη Σκ’ρκα»

29 Ιανουαρίου 2018
13:01

Ο Ελληνογερμανός τουρίστας Otto Malakan έρχεται με τα πόδια στην Κοζάνη ψάχνοντας να βρει τους συγγενείς του. Τα ελληνικά του είναι λίγα και η προσπάθεια συνεννόησης δημιουργεί κωμικοτραγικές καταστάσεις!!! Στο Φανό της Σκ’ρκας θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, τη Λία τ’ Παναέτ. Για να μπορέσει όμως να την παντρευτεί πρέπει να γίνει κι αυτός Σούρδος. Θα καταφέρει να διαβάσει το γράμμα της Λίας; Θα μπορέσει να μιλήσει Κοζανίτικα; Θα μάθει να χορεύει τα περιστέρια;; Για όλα αυτά ο Otto ζητάει τη βοήθεια του κοινού. Ας τον βοηθήσουμε!!!

Ο Costa Καρανάτσιος και η θεατρική ομάδα Ονειρόdrama συμμετέχουν στην φετινή αποκριά με έναν σατυρικό μονόλογο με εγγύηση Made in Germany!!! Μια παράσταση που θα παίξουμε όλοι!! Την περίοδο της Αποκριάς σε επιλεγμένα καφέ-μπαρ της πόλης μας. Κείμενο-ερμηνεία Costa Καρανάτσιος. Με την πολύτιμη βοήθεια της κ. Ματίνας Τσικριτζή Μόμτσιου.

Ο Otto ξεκινά την αναζήτηση του την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Gallery, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στην Κιμωλία-Σύγχρονος Καφενές, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στο Maiblo και έπεται συνέχεια!

Ώρα έναρξης 22:00

Είσοδος Ελεύθερη.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.