Σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ: Κάλεσμα Σωματείων για σύσκεψη – ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης Δευτέρα 29 Γενάρη, ώρα 6:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

29 Ιανουαρίου 2018
15:05
Κανένα σχόλιο

Οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για να προσδέσουν το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης ακόμη πιο στέρεα στους σχεδιασμούς της εργοδοσίας, για να φτιάξουν ένα Εργατικό Κέντρο υποχείριο του κεφαλαίου που θα βάζει πλάτη στο τσάκισμα των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης.

Επιστρατεύουν όλα τα μέσα. Μετά το όργιο νοθείας, τώρα έφτασαν στο σημείο να καλούν τον εισαγγελέα και την αστυνομία να παρέμβουν στο εσωτερικό των διαδικασιών του εργατικού κινήματος. Έτσι στελέχη των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, συνοδεία δικηγόρου, επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα Κοζάνης και ζήτησαν «προληπτική αστυνομική συνδρομή» που θα καλύπτει τις νόθες διαδικασίες τους.

Σαν τους «κλέφτες μέσα στη νύχτα» επιχειρούν άρον-άρον και όπως-όπως να εκλέξουν «εφορευτική επιτροπή», χωρίς έγκαιρη ενημέρωση όλων των αντιπροσώπων. Ζήλεψαν φαίνεται από τις fast track διαδικασίες της κυβέρνησης.

Καλούμε όλα τα Σωματεία, τους αντιπροσώπους στο Συνέδριο που σέβονται τους εαυτούς τους και όσους εκπροσωπούν, όλους τους εργαζόμενους της Κοζάνης, να βγάλουν συμπεράσματα και να πάρουν θέση. Να μην επιτρέψουν τον περαιτέρω εκφυλισμό του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Η εργατική τάξη δεν έχει ανάγκη από Σωματεία και Εργατικά Κέντρα που θα είναι όργανα της εργοδοσίας. Έχει ανάγκη από Σωματεία και Εργατικά Κέντρα που θα είναι όργανα πάλης για τα συμφέροντα των εργαζομένων και των παιδιών τους.

Καλούμε τα Σωματεία, τους αντιπροσώπους και όλους τους εργαζόμενους σε σύσκεψη σήμερα, Δευτέρα 29 Γενάρη 2018 και ώρα 6:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στο Εργατικό Κέντρο και την ανάγκη οργάνωσης της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών – λαϊκών αναγκών.

 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΟΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΣΕΕΕΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.