kozan.gr: Eργατικό Κέντρο Κοζάνης: Αναβάλλεται τελικώς, μέχρι νεωτέρας, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας εφορευτικής Επιτροπής – Tο κτήριο συνεχίζει να τελεί υπό κατάληψη (Βίντεο)

29 Ιανουαρίου 2018
19:34
Κανένα σχόλιο

Αναβάλλεται τελικώς μέχρι νεωτέρας η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας εφορευτικής Επιτροπής. Όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο Άρης Κουρκουτας η δικαστική αντιπρόσωπος δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της καθώς το κτίριο τελεί υπό κατάληψη. “Αποχώρησε η δικαστική αντιπρόσωπος και δεν θα γίνει η εκλογική διαδικασία. Θα πρέπει να αποχωρήσουμε όλοι οι σύνεδροι και θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς θα κάνουμε μια πρόταση στους συναδέλφους των παρατάξεων για κοινή λύση και αν δεν βρεθεί λύση θα δούμε τι θα γίνει. Ίσως απευθυνθούμε και στον Εισαγγελέα αν χρειαστεί…” η δήλωσή του προσωρινού Προέδρου του Εργατικού Κέντρου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.