kozan.gr: Την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, στους χώρους πέριξ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος των ταξικών Σωματείων Νόντας Στολτίδης (Βίντεο)

29 Ιανουαρίου 2018
19:52

Την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στους χώρους πέριξ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης καταγγέλλει ο εκπρόσωπος των ταξικών Σωματείων Νόντας Στολτίδης. “Υποτίθεται οτι η παρουσία της Αστυνομίας θα ήταν διακριτική. Αντί αυτού είδαμε ένα εργατικό Κέντρο περικυκλωμένο από δυνάμεις γεγονός που μας γυρίζει δεκαετίες πίσω σε μαύρες μέρες και ευθύνη γι αυτό έχουν οι εργοδοτικοι κυβερνητικοί συνδικαλιστές. Ο αγώνας συνεχίζεται η νοθεία δεν θα περάσει”.

H κατάληψη, στο κτήριο του Ε.Κ. Κοζάνης, παρά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής, συνεχίζεται μέχρι κι αυτή την ώρα (19:50), ενώ αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις 21:00, ενώ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, πιθανότατα να ακολουθήσει και πορεία στους δρόμους της Κοζάνης.

 

Διαβάστε παρακάτω, όσα προηγήθηκαν:

 

kozan.gr: Eργατικό Κέντρο Κοζάνης: Αναβάλλεται τελικώς, μέχρι νεωτέρας, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας εφορευτικής Επιτροπής – Tο κτήριο συνεχίζει να τελεί υπό κατάληψη (Βίντεο)

 

 

 

 

kozan.gr: Ένταση μεταξύ μελών της Ταξικής Ενότητας με τους εκπροσώπους της ΠΑΣΚΕ& ΔΑΚΕ με αφορμή την κατάληψη του κτηρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (Βίντεο)

 

 

kozan.gr: Ώρα 18:50: Υπό κατάληψη το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, από τα μέλη της Ταξικής Ενότητας (ΠΑΜΕ), με αφορμή την παρουσία της αστυνομίας έξω από το κτήριο του Ε.Κ. Κοζάνης (Βίντεο)

7 σχόλια

  • Ντροπή και αίσχος. Αλήθεια σύντροφοι του ΠΑΜΕ πιστεύεται ότι με τις ενέργειες αυτές θα προσελκύσετε έστω και ένα νέο μέλος? Και από πότε εσείς ενδιαφέρεστε για τα εργατικά κέντρα όταν έχετε φτιάξει δικό σας τριτοβάθμιο όργανο. Έτσι και αλλιώς και οι κινητοποιήσεις σας γίνονται αποκλειστικά από μέλη σας. Μήπως λέω μήπως σας “γυάλισε” και εσάς κάποια καρέκλα? Και αλήθεια πως οι τριτοτέταρτοι του προηγούμενου συνεδρίου γίνανε πρώτοι?

  • Ο κοινός αγώνας των εργαζόμενων για μια άλλη πολιτική που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι είναι ο μοναδικός δρόμος για την ανατροπή των αντεργατικών σχεδίων της Κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης,. Ταλαιπωρούν τη νοημοσύνη μας με τόσο χαμηλού επιπέδου θέαμα στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης ,Και βεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι υπεύθυνου για την κατάντια της χωράς μας δεν είναι μόνο οι πολίτικοι άλλα και τα τσιράκια τους.

  • Όλοι όσοι σχολιάζεται αρνητικά το Πάμε καλό θα είναι να κρίνετε την συμπεριφορά και των άλλων.
    Πόσο ηθικό είναι να είναι πρόεδρος Δεητζής πού παίρνει 2500 χλδ ευρώ και το τροφεία και να εκλέγεται από το σωματείο Ανέργων;
    Τελικά Ποιοί έχουνε δίκαιο;
    Αυτό καταγγέλλει το Πάμε.
    Την Νοθεία !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.