kozan.gr: Μετά από παρέμβαση του Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης – Αυτή την ώρα (20:30) μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Κοζάνης

29 Ιανουαρίου 2018
20:40

Μετά από παρέμβαση του Θανάση Παφίλη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν. Αυτό αναφέρει στη σελίδα του το site https://www.902.gr, ενώ αυτή την ώρα (20:35), μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Κοζάνης.

 

Δείτε προηγούμενες αναρτήσεις για το ίδιο θέμα

 

 

kozan.gr: Την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, στους χώρους πέριξ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος των ταξικών Σωματείων Νόντας Στολτίδης (Βίντεο)

 

kozan.gr: Eργατικό Κέντρο Κοζάνης: Αναβάλλεται τελικώς, μέχρι νεωτέρας, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας εφορευτικής Επιτροπής – Tο κτήριο συνεχίζει να τελεί υπό κατάληψη (Βίντεο)

 

 

 

 

kozan.gr: Ένταση μεταξύ μελών της Ταξικής Ενότητας με τους εκπροσώπους της ΠΑΣΚΕ& ΔΑΚΕ με αφορμή την κατάληψη του κτηρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (Βίντεο)

 

 

5 σχόλια

  • ΘΕ μου μεγάλο δύναμη
    Που στέκεται ψηλά κει μπανω
    Ρίξε τη νόσο καλαζαρ
    θεουλη μου
    Στους σκύλους των κομματων

    Ουτε πάμε ουτε ΓΣΕΕ
    Στα χέρια σου ο αγώνας
    Αντίσταση λαε

  • Σε αγαστή συνεργασία η κυβέρνηση με το ΚΚΕ …
    Εν όψη του ξεπουλήματος της ΔΕΗ και της περιοχής μας,η συγκυβέρνηση ξεμπροστιάζει τον συνεργάτη της.(ΚΚΕ-ΠΑΜΕ)
    Το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης πρέπει πάση θυσία να αποδυναμωθεί.
    Θα τα καταφέρουν μόνο αν δεν αντιδράσει κανείς…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.