Σχόλιο της ΤΑΞ.ΕΝ για την προσχηματική και απαράδεκτη “πρόταση” του προέδρου του Προσωρινού ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης

30 Ιανουαρίου 2018
12:15

Η χτεσινοβραδινή «πρόταση» του προέδρου του Προσωρινου ΔΣ του ΕΚΝΚ κ. Κουρκούτα, έξω από το σε κατάληψη Εργατικό Κέντρο, για σύγκλιση διαπαραταξιακής ώστε να διερευνηθεί «η δυνατότητα διεξόδου από την κρίση στο Εργατικό Κέντρο» ήταν [α] προσχηματική και μόνο για να φανεί διαλλακτικός μπρος στις κάμερες και [β] απαράδεκτη γιατί εκτός κάμερας η πρόταση ήταν η διαπαραταξιακή να γίνει ενώπιον του …εισαγγελέα!!!

Πρόταση δηλαδή που εκ των προτέρων δεν μπορούσε να γίνει δεκτή. Και μόνο η διατύπωσή της ήταν εξωφρενική!!! Δείχνει όμως την λογική που διέπει τη συνδικαλιστική αριστοκρατία τόσο της ΔΑΚΕ όσο και της ΠΑΣΚΕ που στηρίζει «διακριτικά» τις ενέργειες των πρωτοπαλίκαρων της ΔΑΚΕ.

Η συνδικαλιστική αριστοκρατία των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ αδυνατώντας να βρουν στήριξη, ακόμα κι από τους συνέδρους και εργαζόμενους που τους στηρίζουν, έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στους κρατικούς μηχανισμούς καταστολής, είτε στα δικαστήρια είτε στην αστυνομία.

Η ΤΑΞ.ΕΝ κατέθεσε δημόσια την πρότασή της για άρση του αδιεξόδου : αναβολή του Συνεδρίου για τρεις μήνες και εκλογές στα αμφισβητούμενα σωματεία με την επίβλεψη διαπαραταξιακής επιτροπής του Εργατικού Κέντρου.

Κοζάνη, 30/01/2018

3 σχόλια

  • δλδ το εργατικό κέντρο θα λειτουργήσει σαν επίτροπος-πατερούλης καταλύοντας κάθε έννοια συνδικαλιστικής αυτονομίας !!! το σκέφτηκαν πολύ εκεί στα γραφεία του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ να κάνουν αυτήν την πρόταση !!! Αλήθεια οι ίδιοι θα επιτρέψουν … επιτροπεία .. στα δικά τους μονοπαραταξιακά σωματεία; !!!

  • Πάσκε Δάκε γιατί αγαπήθηκαν ξαφνικά τόσο πολύ;
    Τί τούς συνδέει;
    Η Πάσκε αφού στο προηγούμενα συνέδριο ήτανε πρώτοι τώρα γιατί δεν την διεκδικεί;
    Τολιόπουλε τι παίζει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.