kozan.gr: Γ. Κασαπίδης για Σκοπιανό: «Εκφράζω απορία, έκπληξη και αγανάκτηση. Πώς είναι δυνατόν να μην ομονοούμε; Θεωρώ πως το Περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να πάρει μια ξεκάθαρη θέση και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης. Δεν χωράνε μικροπρέπειες στο θέμα αυτό» (Bίντεο)

30 Ιανουαρίου 2018
14:35

Τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και δη αυτές που έχουν να κάνουν με το «Σκοπιανό», σχολίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Κασαπίδης, μιλώντας σήμερα Τρίτη, από το γραφείο του στην Κοζάνη. Ο κ. Κασαπίδης εξέφρασε την απορία του στο γεγονός ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας δεν κατάφερε να βγάλει κάποιο ψήφισμα τονίζοντας: «Εκφράζω απορία, έκπληξη και αγανάκτηση. Πως είναι δυνατόν να μην ομονοούμε; Θεωρώ πως το Περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να πάρει μια ξεκάθαρη θέση και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης. Δεν χωράνε μικροπρέπειες στο θέμα αυτό». Σε ερώτηση του Kozan. gr να σχολιάσει το ότι το κόμμα του ουσιαστικά δεν έχει πάρει επίσημα θέση επί του θέματος είπε: «Η Ν.Δ. δεν έχει καταθέσει πρόταση ακόμη, γιατί περιμένει την πρόταση της κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι όλοι είμαστε υπεύθυνοι να πάρουμε ξεκάθαρη θέση πάνω στο θέμα, ακούγοντας μόνο τη συνείδηση μας, αλλά και την ιστορική πραγματικότητα».

Θανάσης Τεγος

Δείτε τα δύο βίντεο

9 σχόλια

  • Τον περιφερειάρχης της δυτικής Μακεδονίας δεν τον ενδιαφέρει η άποψη τον κατοίκων τις περιοχής τον ενδιαφέρει να τα έχει καλά με το κόμμα . Θεόδωρε μπορείς την δική σου ιστορία να την πουλάς και ότι είναι δικό σου πουλά το αλλά δεν μπορείς να πουλάς το όνομα για τα μικροσυμφέροντα σου

  • Ασχολησου με το κομα σου και ασε τους αλλους. Εσεις εκει οπως λεει και ο παραπανω (πασοκ – ΝΔ) μας κοροιδευατε τριαντα χρονια και τωρα ξαφνικα γινατε πατριωτες και ευαισθητοι!!!!. Καλες αποκριες.

  • Τι λέτε ρε σεις… Μίλησε το παιδί..
    Και τι είπε?
    Να εκφράσει κάποιος άποψη..
    το έχουμε χαμένο..
    Καλεί σε έκφραση απόψεων, ποιός; Ο κασαπίδης
    Που δεν έχει ακοσυτεί μιλιά του ποτέ
    Που μας κοροιδευει μια ζωη περιμένοντας τι θα πουν οι πνευματικοί σου..
    ΠΟυ οταν τον έβαλαν να διαλέξει και να είναι υπεύθυνος για υποψήφιο δήμαρχο, δεν πρότεινε ΚΑΝΕΝΑΝ..
    Γιωργάκη δεν μπορείς να κοροιδύεις άλλο..
    Πάει πολύ…

    ΥΓ Ο Καρύμπας, πάει για μαύρο, αλλά οχι και να τολμάει ο Κασαπίδης να μιλάει..

  • Ο καρύμπας γλύφει την κυβέρνηση για την καρέκλα γιαυτό ξεπούλησε το όνομα.
    Κι εσύ γιωργάκη άσε τα δήθεν για τη νουδούλα ότι περιμένει την άποψη του σύριζα.
    Την δική σου άποψη γιατί δεν μας τη λες; Φοβάσαι μη δυσαρεστήσεις τον κούλη κι εσύ;
    Η ιστορία μας και το όνομα δεν ξεπουλιούνται! Πάρτε το χαμπάρι. Και όποιος τα ξεπούλησε δεν ξαναβγαίνει. Άκουσες καρύμπα και λευτεράκη;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.