Ν. Σαρρής: “Ξεκάθαρο το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο συνδυασμός μας πήρε 50% με 4 συνδυασμούς. Τη λαϊκή εντολή κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να την αλλάξει” (Ηχητικό)

30 Ιανουαρίου 2018
15:28

“Ξεκάθαρο το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο συνδυασμός μας πήρε 50% με 4 συνδυασμούς. Τη λαϊκή εντολή κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να την αλλάξει”. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του συνδυασμού “Σύγχρονο Επιμελητήριο” Νίκος Σαρρής και Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης φιλοξενούμενος στο ελεύθερο ραδιόφωνο 99FM και στην εκπομπή “Ελεύθερο Πρωϊνό” με τη Βάσω Αννουλίδου. Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις μετά και την ένσταση που είχε καταθέσει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Επιχειρηματικός Δρόμος” Βασίλης Μόσχος και αν αυτό αλλάζει τις ισορροπίες και τη δομή της διοικητικής επιτροπής ο κ. Σαρρής σημείωσε ότι τον επιχειρηματικό κόσμο δεν τον απασχολεί αν ο Σαρρής έχει 10 ή 11 έδρες αυτό που τον απασχολεί είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ακούστε το ηχητικό κομμάτι που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr:

16 σχόλια

  • Από ότι φαίνεται το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να είσαι προεδρος χωρίς να σε νοιάζει για το συνδυασμό σου και να χαμογελάς.

  • Αλλού πατάει αλλού βρίσκεται δεν έχει ιδέα από νόμους, κρίμα για τον εμπορικό κόσμο της περιοχής.Χωρίς πολιτικό σθένος να μοιράσει αρμοδιότητες, οχυρώνεται πίσω από το σαθρό του Κάστρο!

  • Είχε “εσφαλμένως” οριακή πλειοψηφία για μία (1) άκυρη ψήφο με 11 έδρες σε σύνολο 21 εδρών του ΔΣ. Πλέον βάσει δικαστικής απόφασης έχει 10 έδρες. Δηλαδή πως θα διοικήσει το ΔΣ? Με μειοψηφία??? Κάποια πράγματα δεν γίνονται πλέον με το έτσι θέλω, ειδικότερα το 2018..

  • Το μονο πραγμα που νοιαζει το Σαρρη ειναι τα προβληματα των επιχειρηματιων κ μονο. Ας αφησουν καποιοι τις μικροπολητικες κ ας παμε επιτελους μπροστα σαν τοπος.

  • Αγαπητέ προσωρινέ πρόεδρε, δεν διαθέτεις πλειοψηφία. Συνεπώς τα συνθήματα λαϊκής δεν περνάνε. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι επιθυμεί διαφορετικά το δικαστήριο να επιβάλλει το νόμο. Για χαρανταν.

  • Ενδιαφέρουσα δομή για την περιοχή ΑΛΛΑ . Μήπως βρήκαν μια ωραία ευκαιρεία και μια δικαιολογία για να το κλείσουν και όλος τυχαίως η έκθεση να πάει προς πτολεμαιδα μεριά γιατι με Καρυπίδη και πλάκεντα ολλα πάνε προς τα εκει ;;;;;;;;

  • Τι κριμα Κ.Σαρρη εκοψες και βασιλοπιτα σαν προεδρος αλλα δεν εισαι χαχαχαχαχχα.. Πιστευω οτι αξιζει η προεδρεια να φυγει απο εσενα σαν συνδυασμος και να παει καπου αλλου..

    • Αξίζει να την πάρει ο επιχειρηματίας . Τώρα πρέπει όλοι να τρέξουν χωρίς φραγμούς προς όφελος των πολλών κ όχι των ποσοστών κ.Σαρρη .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.