kozan.gr: Δ.Σ. Κοζάνης: Στη βράβευση του συντοπίτη μας Παραολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης Χαράλαμπου Ταϊγανίδη θα προβεί ο Δήμος Κοζάνης

30 Ιανουαρίου 2018
15:30
Κανένα σχόλιο

Στη βράβευση του συντοπίτη μας Παραολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης Χαράλαμπου Ταϊγανίδη θα προβεί ο Δήμος Κοζάνης. Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης που κατάγεται από τον Πολύμυλο Κοζάνης ξεκίνησε τη λαμπρή καριέρα του από τις πισίνες του κλειστού κολυμβητηρίου της Κοζάνης για να φτάσει ως την Ολυμπιάδα ενώ δεκάδες φορές έχει βραβευθεί έως τώρα από Συλλόγους και φορείς της Π.Ε. Κοζάνης.

Ως νικητή χαρακτήρισε τον αθλητή ο Δήμαρχος Κοζάνης: «Είναι ελάχιστη υποχρέωσή μας να τιμήσουμε αυτόν τον νέο για τα όσα προσφέρει και νομίζω ότι αποτελεί έναν άνθρωπο παράδειγμα για όλους μας, για το πώς τελικά μέσα από τις δυσκολίες και μέσα από δύσκολες συνθήκες μπορεί κανείς να βγει νικητής. Νομίζω ότι ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης είναι νικητής και του αποδίδουμε την ελάχιστη τιμή που μπορεί να του αποδώσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, μιας και είναι ένα δικό μας παιδί αφού κατάγεται από τον Πολύμυλο Κοζάνης», η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Ιωαννίδη.

Tίνα Παπαντωνίου

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.