kozan.gr: Γ. Μαργαρίτης: “Τα 24.500, για τις αποκριές στα Γρεβενά, να τα βάλει ο κ. Δασκαλόπουλος από την τσέπη του, που δεν ψήφιζε τίποτα από πολιτιστικά. Κ. Καναβέ τώρα δεν πεινάει ο κόσμος, που δεν ψηφίζατε για τους υπαλλήλους τα δωράκια κτλ; Δε μπορεί 25.000 να έχει η Κοζάνη και 25.000 τα Γρεβενά που δεν έχουν καρναβάλι ” – Ένταση στην χθεσινή συνεδρίαση της Ο.Ε. της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για την έγκριση ποσού (Βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2018
09:04

Τη διαφωνία του για την έγκριση ποσού 24.500 ευρώ, για τις αποκριές στα Γρεβενά, εισηγητική δαπάνη που ήρθε προς ψήφιση στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, εξέφρασε ο Γ. Μαργαρίτης, μέλος της αντιπολίτευσης (παράταξης Γ. Δακή), που αναπλήρωνε το Δ. Σαββόπουλο,  ο οποίος δικαιολογώντας τη στάση του, είπε: “O κόσμος πεινάει έξω, κατά τα λεγόμενα του κ. Καναβού. Όταν ήταν να ψηφίσει για τους υπαλλήλους  (Περιφέρειας Δ. Μακεδονία) δωράκια κτλ., είπε ότι ο κόσμος πεινάει. Δε μπορεί 24.900 να έχει η Κοζάνη, που έχει καρναβάλι …και τα Γρεβενά δεν έχουν καρναβάλι. Αν ο κ. Δασκαλόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης, εκ Γρεβενών), ο οποίος δεν ψήφιζε καθόλου πολιτιστικά, όταν ήταν στην Οικονομική Επιτροπή, τώρα να τα βάλει από την τσέπη του. Δε μπορεί 25.000 να έχει η Κοζάνη, που έχει καρναβάλι και 25.000 τα Γρεβενά, που δεν έχουν καρναβάλι. Δηλαδή τι θα κάνουν εκεί; Γάμο θα κάνουν; Δηλαδή θα μαζευτούν στην πλατεία, θα χορεύουν και θα τρωνε σουβλάκια;”. Ο κ. Καναβός, απαντώντας, κατηγόρησε τον Γ. Μαργαρίτη για λαϊκισμό και ότι συγκρίνει ανόμοια πράγματα. Δείτε τι συνέβη στο χαρακτηριστικό απόσπασμα που εντόπισε και σας παρουσιάζει το kozan.gr:

3 σχόλια

  • Είναι φοβερό , δεν ψήφισε του κ. Καναβού για να μπορέσει η περιφέρεια να μοιράσει δώρα στους καλά αμειβομένους υπαλλήλους της περιφέρειας και τον κυνήγα από τότε γιατί τους χάλασε . Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί χαλαει την πιάτσα και γίνεται γνωστό στον κόσμο ότι μοιράζουν δώρα. το γεγονός ότι με την διαφωνία του έκανε γνωστό το θέμα στον κόσμο είναι που τους πείραξε

  • Η τοποθέτηση της αντιπολίτευσης και στην οικονομική επιτροπή για ακόμη μία φορά είναι ατυχέστατη και άλογη. Η διαφορά στην επιχειρηματολογία και στον λόγο μεταξύ των δύο είναι εμφανής και τεράστια. Μου κάνει εντύπωση που τα Γρεβενά με τον μικρότερο πληθυσμό στην περιφέρεια πάντα εκπροσωπούνταν και στο παρελθόν, σε όλες της βαθμίδες της πολιτικής, σε ένα επίπεδο υψηλότερο των άλλων νομών της περιφέρειας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.