ΙΕΚ ΚΕΚ VOLTEROS: Ξεκινούν τα μαθήματα των επιτυχόντων στην Κοινωφελή Εργασία

31 Ιανουαρίου 2018
09:52
Κανένα σχόλιο

Σας Ενημερώνουμε , Ότι Ξεκινούν Τα Μαθήματα Των Επιτυχόντων Στην Κοινωφελή Εργασία .
Όσοι Ενδιαφέρεστε Να Μπείτε στα τμήματα , Σας Παρακαλούμε Να Επικοινωνήσετε Μαζί Μας Στο 2461028197 , 6977235113 Η Να Περάσετε Από Το ΙΕΚ ΚΕΚ VOLTEROS,
ΓΚΕΡΤΣΟΥ 39 ΚΟΖΑΝΗ .
Tα Δικαιολογητικά Που Χρειάζονται Είναι :
1.Ταυτοτητα
2.Αποφαση Δημάρχου Για Την Κοινωφελή Εργασία
3.O Αριθμός Αίτησης Σας/Aφμ/
Ι Παροχές Του Προγράμματος Είναι Οι Εξής:
Απασχόληση Σε Θέση Εργασίας Στον Δήμο Επιλογής Του Κάθε Ωφελούμενου Συνολικής Διάρκειας 8 Μηνών.
Μηνιαίες Απολαβές Μέχρι 495,25 € Για Ωφελούμενους Από 25 Ετών Και Άνω, Και Μέχρι 431,75 € Για Ωφελούμενους Κάτω Των 25 Ετών.
Δύο Συνεδρίες Συμβουλευτικής Υποστήριξης Με Συμβούλους Του ΟΑΕΔ Για Την Εκπόνηση Του Ατομικού Σχεδίου Δράσης Του Κάθε Ωφελούμενου Με Την Αποτύπωση Των Δεξιοτήτων Του. Η Δράση Αυτή Είναι Υποχρεωτική Για Όλους Τους Συμμετέχοντες.
Κατάρτιση Στην Τεχνολογία Πληροφοριών Και Επικοινωνίας (Πληροφορική).  Να Εκπαιδευτούν Στην Χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Και Να Συμμετέχουν Σε Εξετάσεις Πιστοποίησης Εντελώς Δωρεάν. Αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ

Ασφάλιση Για Όλη Τη Διάρκεια Του Προγράμματος.

Παροχή 2 ξένων γλωσσών Αγγλικά Ισπανικά

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ……..

ΕΜΠΑΙΔΕΥΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

ΙΕΚ-ΚΕΚ VOLTEROS
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΙΣΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.