kozan.gr: Θ. Καρυπίδης για κριτική αντιπολίτευσης: Εκδήλωση πανικού για ακόμη μια φορά – «Καραμέλα, τ’ ότι ζητούν την παραίτησή μου – Τους πολίτες μη μου πειράξουν – Κάποιοι θα συνεχίζουν τον κατήφορο» (Βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2018
17:27

Τη δική του απάντηση σε όλα όσα του καταλόγισε η αντιπολίτευση έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.  Ο ίδιος σηκώνοντας το γάντι… έκανε λόγο για «εκδήλωση πανικού». «Χωρίς καν να ακούσουν τον απολογισμό κάνουν δηλώσεις… εκδήλωση πανικού για ακόμη μια φορά. (…) Δεν με ενοχλεί, τους πολίτες μη μου πειράζουν και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχουν καμία διάθεση συνεργασίας, το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν την καραμέλα να παραιτηθεί ο Περιφερειάρχης», ανταπάντησε.

Μάλιστα, ο κ. Καρυπίδης με αφορμή τον απολογισμό πεπραγμένων, διαβεβαίωσε πως:  «το 2018 με τα εργαλεία και τους πόρους που έχουμε διασφαλίσει η Δυτική Μακεδονία θα σκίσει σελίδα οι πολίτες θα μπουν σε νέα εποχή», αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά «λυπάμαι, γιατί κάποιοι θα συνεχίσουν τον κατήφορο», ανέφερε.

Tίνα Παπαντωνίου – kozan.gr

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.