Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριες της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ, ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείου Β ‘ Τάξης

1 Φεβρουαρίου 2018
22:29

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριες της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ, ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείου, Β ‘ Τάξης στο Φαρμακείο της Λαμπρέτσα Έλλης & Σία Ο.Ε τη Δευτέρα,29/1/2018.

Η φαρμακοποιός υποδέχτηκε τους μαθητές στο χώρο του φαρμακείου. Έγινε λεπτομερής ξενάγηση και ομιλία που αφορούσε την ιστορία και τις βασικές αρχές των ομοιοπαθητικών φαρμάκων. Στο άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο του φαρμακείου παρουσιάστηκαν όλα τα στάδια της διαδικασίας παρασκευής τέτοιων φαρμάκων. Η έμπειρη φαρμακοποιός και το προσωπικό του φαρμακείου δημιούργησαν ένα φιλικό περιβαλλον εκμάθησης. Η φαρμακοποιός πήρε την πρωτοβουλία να παρασκευάσει και να δωρίσει στους μαθητές ενυδατική κρέμα χεριών με εκχυλίσματα φυτών και αιθέριων ελαίων απο την τεράστια γκάμα που διαθέτει το φαρμακείο. Οι μαθητές/τριες της ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείου καθώς και οι εκπαιδευτικοί που συνόδευαν τους μαθητές η Φαρμακοποιός κ.. Πιτένη Αικατερίνη και ο γιατρός κ. Σιδηράς Αναστάσιος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το προσωπικό του Φαρμακείου για την αναλυτική παρουσίαση και ενημέρωση στον τομέα της παρασκευής φαρμάκων.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.