kozan.gr: Γ. Κασαπίδης, στο ερώτημα αν θα συμμετέχουν Κοζανίτες και γενικότερα Δυτικομακεδόνες στο συλλαλητήριο στην Αθήνα: “Mε πολλά λεωφορεία. Με περισσότερα απ’ ότι στη Θεσσαλονίκη. Θα βουλιάξει η Αθήνα!” (Βίντεο)

2 Φεβρουαρίου 2018
07:06

Προσκεκλημένος της εκπομπής “Παρεμβάσεις”, του τηλεοπτικού σταθμού “BlueSky”, βρέθηκε προχθές (31/8) ο βουλευτής Κοζάνης, Γ. Κασαπίδης, εκφράζοντας τις απόψεις του για το επίκαιρο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ενόψει και του συλλαλητηρίου της Κυριακής 4/2 στην Αθήνα. Δείτε τι απάντησε, μεταξύ άλλων,  στο ερώτημα αν θα συμμετέχουν Κοζανίτες και γενικότερα Δυτικομακεδόνες στο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr

19 σχόλια

  • Οι δήμοι η περιφέρεια άνω Μακεδονίας;
    Τα συνδικάτα οι σύλλογοι γιατί δεν μισθώνουν λεοφορεία για να συμετεχουν οι πολίτες ακόμη και όσοι δεν μπορούν λόγο της οικονομικής κατάστασης
    Αλλά ο Περιφεριάρχης μην θίξει το φίλο του υπουργό ο Δήμαρχος Κοζάνης στον κόσμο του και η ΠΕΔ μόνο για το θεαθήνε η απόφαση
    Όσο για τα συνδικάτα δεν περισσεύουν από τα έξοδα κίνησης που αποτελούν προσωπικά δεδομένα

  • ηταν να παω αλλα ο πνευματικος μου ειπε οχι.

    ασε μας ρε κασαπιδη!
    μετα απο 25 χρονια πρωην Γιουγκ. Δημ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τωρα ξυπνησατε

  • Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ!!!
    ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

  • Τι υποκρισία και ψευτοπατριωτισμος κ Κασαπίδη.! Εσείς δεν είσασταν κυβερνηση το 2008 που στο βουκουρεστι προτείνατε τη συνθέτη ονομασία με το Μακεδονία . Τωρα τι φωνάζετε για λεωφορεία στα συλλαλητήρια.!

    • Δεν τον αντέχετε το Κασαπίδη…. Πολύ φυσικό….
      Θάταν σωστό αν γράφατε « Βαρύς εστιν ημίν και βλεπόμενος , ότι ανόμοιος τοις άλλοις ο βίος αυτού.» AΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΟΦΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ

  • Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στο μεγαλείο της….. ‘Ασε μας Κασαπίδη, τόσα χρόνια τί κάνατε και τί λέγατε… Και βασικά τώρα τί λέτε;; Πάτε να καπηλευτείτε την κατάσταση.. κανένας δεν σας θέλει γιατί απλά είστε υποκριτές..

    • Προφανώς λες για το προσωρινό όνομα που δόθηκε στο κρατίδιο Δεν μπορείς να καταλάβεις την λέξει προσωρινό ? Και σίγουρα δεν θέλεις να καταλάβεις ότι είναι εγκληματικό να αναγνωρίσεις εσύ ο Έλληνας την λέξη Μακεδονία για τα Σκόπια .Είστε μια κατηγορία ανθρώπων που θέλετε να μπαίνετε σε μαντριά, σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ χτες του ΠΑΣΟΚ προχθές της ΝΔ .Δεν μας ενδιαφέρει το κόμμα σου αλλά δεν θέλουμε να πουλήσει την ιστορία μας

    • Τίμιος με την αλήθεια ο Μίκης Θεοδωράκης:
      Στον ΣΥΡΙΖΑ τού 4% είχε αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό η ιδεολογία του εθνομηδενισμού. Οι έννοιες ‘‘έθνος’’, ‘‘πατρίδα’’, και όσα συνδέονται μαζί τους, όπως λ.χ. ο Διονύσιος Σολωμός μετά ‘‘κόκκαλα των Ελλήνων τα ιερά’’ ο Ρίτσος με τους ‘‘νεκρούς που προσμένουνε την ώρα να σημάνουν την Ανάσταση’’, ο Ελύτης με το ‘θέλει νεκροί χιλιάδες να’ ναι στους τροχούς’’ όλα αυτά γίνανε αντικείμενα θυμηδίας……….
      Ιστορικής σημασίας τα συλλαλητήρια επιλέγει με σοφία ο Μίκης («Πρώτο Θέμα» 28/1/18).

  • το συλλαλητήριο θα πρέπει να γίνει στα πολιτικά γραφεία υπουργών και βουλευτών,για να τους προειδοποιήσουμε να μην διανοηθούν να χαρίσουν το όνομα της Μακεδονίας.

    • Δεν μας ενδιαφέρουν τα μικροπολιτικά σας παιχνίδια , να κάνετε αλλού πολιτική . Μας ενδιαφέρει να βγουν όλοι οι πολιτικοί και να καταδικάσουν την προσπάθεια ξεπουλήματος

  • Κύριε Κασαπίδη:
    Εντιμότατος, αληθινός και Πατριώτης όπως πάντα.
    Το ότι δεν αρέσουν οι θέσεις σου σε κάποιους, το πρόβλημα είναι δικό τους και αυτό δεν πρέπει να σ ανησυχεί.
    Εμείς για άλλη μια φορά λέμε ότι θέλουμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    ΟΧΙ στο ξεπούλημα της μόνης και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    Είναι η ψυχή μας.

  • Απο το 1944 και εκτοτε απαντες οι πολιτικαντιδες της χωρας μας αποδεχθησαν τα σκοπια ως π.γ.δ. της μακεδονιας. Απο το 1977 τα αποδεχθηκαν και με μακεδονικη γλωσσα!!!!! Μητσοτακης, Σαμαρας, Σημιτοτσοχατζοπουλοι, Βενιζελοι, Ντορα κ.λ.π.ολοι τη θελαν σκετη δημοκρατια της μακεδονιας. Τωρα που θα λεγεται διαολος τον πατερα της σας επιασε ο πονος κ. Κασαπιδη και λοιποι πατριδοκαπηλοι, αλλα για ολα φταιει μονο ο Τσιπρας, γιατι μονο αυτος κυβερνησε τα τελευταια 40 χρονια!!!!!.

    • ΣΥΡΙΖΑ Τα φουσέκια που δεν πουλήσαμε στους Άραβες, θα μπορούσαμε να τα πουλήσουμε στους Σκοπιανούς, συγκνώμη, στους Γκορναμακεντόνιους, Νοβομακεντόνιους ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

      Μην μαγκώνεστε! στη χώρα που έχουμε κάνει την κωλοτούμπα γιο-γιο όλα μας βγαίνουν σε καλό! Μας τάζει φερ’ ειπείν ο Τσίπρας γεφύρια, φέρνει ποτάμια να περάσουν κάτω απ’ τα γιοφύρια, κάνουν κολωτούμπα τα ποτάμια, γίνονται καταρράκτες και πουλάμε την ΕΥΔΑΠ. Ανάπτυξη!

    • Αύριο θα βγάλει καινούρια γραμμη η κυβέρνηση που θα λέει οτι φταίει ο Βουλγαροκτόνος να είσαι έτοιμος.Μόνο ο Αλέξης που ψήφισες δεν φταίει…1944 και π.γ.δ.μ. σε μια πρόταση…αυτοί είναι οι ψηφοφόροι του σύριζα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.