Mητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας: “Δυσαρεστήθηκα που δεν έβγαλε ψήφισμα – για τα Σκόπια – το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας” (Βίντεο)

5 Φεβρουαρίου 2018
12:28

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel παραχώρησε ο Mητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας. Ο κ. Θεόκλητος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, δεν κατόρθωσε να “βγάλει” ψήφισμα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

16 σχόλια

  • Και εμείς δυσαρεστηθήκαμε που όχι μόνο δεν έβγαλες ανακοίνωση κατά της ψευδο-συνόδου στο Κολυμπάρι, αλλά διώκεις και τους αποτειχισμένους Ορθοδόξους πατέρες της Αγίας Παρασκευής στο Μελισσοχώρι.

  • αχ δυστυχώς δεν ακολουθητε τα βήματα του π.Αυγουστίνου ο θεος να σας συγχωρέσει γιατί πολύ εκσυγχρονισμενος είστε δεν μιλάτε για τίποτα συμβαίνουν τόσο σοβαρά θέματα στην χώρα μας και στην εκκλησία μας που είστε αμέτοχος. Ο π.Αυγουστίνος ήταν “μορφή” εσεις το ειπατε σε μια συνέντευξη σας στο Σκάι εσείς τι ειστε;;;; τι περιμένετε να καταδικασετε την σύνοδο στο κολυμπαρι;;; Λυπούμαστε πολύ Κ.θεοκλητε ο Θεός να σας συγχωρέσει γιατι είστε στον κόσμο σας

      • αν είχες καλό πνευματικό θα σου μάθαινε πως σε θέματα που αφορούν την πίστη μας η σιωπή είναι το τρίτο είδος αθεΐας διαβάστε λίγο τα λόγια τον αγίων.Για θέματα της πίστης μας θα σας κρίνουμε και θα μιλάμε όσο για το φαρισαίοι…..θα με κρίνει ο Θεός. κοιτάξτε να μετανοησετε δεν σας βλέπω καλά!!!!

        • Πιστη μεγαλυτερη απο αυτους διαθετεις εσυ; φανταζομαι πως στραβα αρμενιζεις κι εχεις και πνευματικο;διαβασε εσυ. Εμεις κι ο καθενας και πολυ περισσοτερο αυτοι απο εμας διαβαζουμε. Ομως εισαι ΛΑΘΟΣ και η επαρση στα δηθεν πνευματικα σ εφαγε. Οφειλεις σεβασμο στον κληρο. Οτι κι αν ειναι ειναι πανω απο σενα. Μετανιωσε εσυ λοιπον για τον περπερα που αφησες να θεριεψει.

          • οχι έτσι τη δεν σας ειπαν και ακομα το κρύβουν. κατάργηση θρησκευτικών εορτων.κατάργησή εκκλησιασμού μαθητών. κατάργηση θρησκευτικών στα σχολεια.αφαίρεση τον εικόνων απο δημόσια κτιρια. κατάργηση σταυρού απο της εκκλησίας. κατάργηση άβατο στο Άγιο Όρος. αυτα και άλλα πολλα λέει το μνημόνιο της εκκλησίας

  • μια ζωη μονο με τους άλλους δυστυχώς ασχολείστε με τα του οίκου σας θα ασχολείται .θα μας πειτε για την σύνοδο στην Κρήτη τη αποφάσεις πήρατε και γιατι δεν ενημερώνετε το πλήρωμα τους χρηστιανους να το γνωρίζουν. κρύβετε απόφασης σαν τους βουλευτές που κρύβουν το μνημόνιο και δηλώνουν άγνοια και υπογράφουν το ξεπουλημα της ελλαδος και οχι μονο και φυσικά με την ανοχη σας και συναίνεση σας λεω εγω μήπως και το ξεπούλημα της εκκλησίας ..στον συλλαλητήριο είσασταν απωννννννννννν

    • Στον συλλαλητηριο;;;;;;μαθε να γραφεις Ελληνικα, να σεβεσαι και να διαβαζεις το ψηφισμα των πεντε της δυτικης Μακεδονιας. Ειναι αγιος επισκοπος και τον σεβομαστε ολοι!

      • ψήφισμα ναι. παρων σε δεν εδωσαν απο την Δυτική Μακεδονία κανεις του διοτι πήραν εντολή να μην πανε αλλα και να μην ξεσηκώσουν τον κοσμο απο λογια αλλο τίποτα και αλήθεια ειναι πως καμία μητρόπολη δεν έβαλε λεωφορείο για το συλλαλητήριο .εντολές άνωθεν

          • οχι ετσι και γιατι δεν έδωσε κανεις παρων απο τους μητροπολίτες της δυτικής Μακεδονίας οχι ετσι.και η αληθεια ειναι οτι τον Άνθιμο τον τον βάλανε στην εξέδρα τελευταία στιγμή διοτι είχε αρκετό κόσμο αλήθειες να μάθουμε να λεμε

          • κουκουρουκου όλοι καταλάβαμε πόσο δεν χωνεύεις τους ιερωμένους. δεν χρειάζεται να το δείχνεις σε κάθε ανάρτηση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.