Τον τόνο της σύγχρονης αντίληψης για την ανάπτυξη του επιχειρείν στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, έδωσε η INTERAMERICAN σε εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους, που οργάνωσε στη Θεσσαλονίκη στις 31 Ιανουαρίου. Ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε πως οι αστάθμητες μεταβολές στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον προϋποθέτουν, για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων, ταχύτητα αντιδράσεων και προσαρμογής στη βάση της κατανόησης των σημερινών και της πρόβλεψης των μελλοντικών αναγκών των πολιτών και των τάσεων της αγοράς. Ο επικεφαλής της INTERAMERICAN επισήμανε ότι οι συνεργασίες μεταξύ επιχειρήσεων και η εστίαση στην ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών, που διαμορφώνουν εμπειρία για τον πελάτη, σε συνδυασμό με την προσέγγιση νέων αγορών και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, θα ορίσουν τη νέα δυναμική στο επιχειρείν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η εταιρεία αναγνώρισε και φέτος την επιδίωξη της επιχειρηματικής αριστείας στη Βόρεια Ελλάδα, τιμώντας δύο οργανισμούς (εκτός πελατολογίου) που διακρίνονται για τη δημιουργική δραστηριότητά τους στον αγροδιατροφικό τομέα. Η ειδικότερη επιλογή των επιχειρήσεων που τιμήθηκαν έγινε με κριτήρια την οικονομική εικόνα, την καινοτομία, την ανάπτυξη και τις εξαγωγές. Επιδόθηκαν διακρίσεις στον Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, ως πρότυπο συνεργασίας συνεταιριστών με τον ιδιωτικό τομέα (ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ) για τα Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης και την ανάδειξη ενός μοναδικού φυσικού προΐόντος, καθώς και στην εταιρεία Β. Χαλβατζής & Σια ΑΒΕΕ, ως πρότυπο βιοτεχνικής αριστείας (μάρκες προϊόντων: Μακεδονική, Αγρόκηπος Χαλβατζή, Οικογένεια Χαλβατζή, Αιγαίο, Top Fruit). Τις πλακέτες παρέλαβαν και μίλησαν για τις επιχειρήσεις τους, ο κ.Νίκος Πατσιούρας, πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης και ο κ. Λεωνίδας Χαλβατζής, διευθύνων σύμβουλος της Β. Χαλβατζής & Σια ΑΒΕΕ.

Πηγή https://www.businessnews.gr/article/98811/i-interamerican-gia-tin-epiheirimatikotita-kai-tin-anaptyxi-sti-voreia-ellada