Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για το 2018 πραγματοποίησαν τα τμήματα του ΑΣ Ελπίδα Περδίκκα Εορδαίας

5 Φεβρουαρίου 2018
16:30
Κανένα σχόλιο

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για το 2018 πραγματοποίησαν τα τμήματα του ΑΣ Ελπίδα Περδίκκα Εορδαίας.

 Στο κλειστό του 4ου Γυμνασίου το Σάββατο, οι  παμπαιδες με τις ακαδημίες έκαναν την αρχή, οι μικροί αθλητές της ομάδας είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με τους γονείς τους και να δουν από κοντά την νέα φανέλα του τμήματός για το 2018,  την Κυριακή την σκυτάλη πήρε  το ανδρικό τμήμα της ομάδας που σε ζεστό κλίμα έκοψε και αυτό την δική του στο Μεζεδοπωλείο το Αλλοτινο.

 Ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε  ότι όλοι, γονείς και αθλητές, πρέπει να στηρίξουν με κάθε τρόπο την  ομάδα στην προσπάθεια της να καθιέρωση σωστή αθλητική συνείδηση.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.