Οι Λιβαδεριώτες της Κοζάνης ανάβουν το δικό τους φανό την Τσικνοπέμπτη 8/2

6 Φεβρουαρίου 2018
06:03
Κανένα σχόλιο
Σας ενημερώνουμε ότι την Τσικνοπέμπτη στις 5.00 το απόγευμα στην αυλή του Συλλόγου θα ανάψουμε το δικό μας φανό. Θα υπάρχει καλή μουσική, άφθονο δωρεάν τσίπουρο και κρασί από παραγωγούς της περιοχής μας και με ένα πολύ μικρό αντίτιμο θα γευτείτε εκλεκτά κρέατα.
Σας καλούμε όλους να περάσετε από το Στέκι του Συλλόγου για να  τσικνίσουμε μαζί.
Στις 19.30 στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης θα χορέψει το χορευτικό μας, μετά  όλοι μαζί θα επιστρέψουμε στην αυλή του Συλλόγου για να συνεχίσουμε το χορό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.