Εορδαία: Περισσότερες προσλήψεις στα οκτάμηνα της ΔΕΗ για τους κατοίκους της Ασβεστόπετρας, διεκδικεί ο Πρόεδρος της Τ.Κ.

6 Φεβρουαρίου 2018
10:06

Περισσότερες προσλήψεις στα οκτάμηνα της ΔΕΗ για τους κατοίκους της Ασβεστόπετρας, διεκδικεί ο Πρόεδρος της Γεώργιος Παγκαλίδης,  μέσω των διαδικασιών που ξεκίνησε για την ένταξη του οικισμού από την Β στην Α Ζώνη  και δηλώνει  αποφασισμένος να φέρει το θέμα ενώπιον της δικαιοσύνης. Όπως υποστηρίζει,  η ΔΕΗ έχει απαλλοτριώσει 500 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης και κοινοτικές εκτάσεις,  ενώ οι αποθέσεις του Βόρειου Πεδίου, πολιορκούν ήδη  το χωριό, όπως συμβαίνει σε γειτονικούς οικισμούς,  πλήν όμως υπάρχει ανισότητα στα κριτήρια πρόσληψης, και μόνον 4-5 χειριστές απασχολούνται σε εκσκαπτικές εργασίες. Την υπόθεση ανέλαβε δικηγόρος της πόλης, ενώ, ενθαρρυντικό στοιχείο στην όλη διαδικασία, θεωρείται το γεγονός των δεδικασμένων αποφάσεων που έχουν εκδοθεί, κατά το παρελθόν,  για παρόμοιες περιπτώσεις άλλων οικισμών

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

9 σχόλια

  • προφανώς δεν καταλαβε,οτι σε λίγο δεν θα υπάρχει δ.ε.η,πόσω μάλλον οκτάμηνα,να κοιτάτε να έχει και ο γείτονας δουλεία…δλαδή και περιοχές που παραδοσιακά αποκλείονται λόγω εντοπιότητας για το κοινό καλό,και όχι μόνο τον εαυτό σας.

  • ΑΝΤΕ Καλά και το σισανιο Α ζώνη να γίνει. Δεν επιρεαζεται καθόλου η άσβεστο πέτρα. Τι να πούμε για αλλά χωριά που έχουν πρόβλημα. Το θέμα δεν είναι η Α ή Β ζώνη. Το θέμα είναι ότι έχουν μειωθεί πολύ οι θέσεις και σε κάθε διαγωνισμό το βλέπουμε να γίνεται πράξη… Ήδη από όσα κυκλοφορούν στον αέρα θα βγαίνουν 2 διαγωνισμοι το χρόνο και αυτοί με περιορισμένες θέσεις.. Αλλά και πάλι σωτηρία δεν υπάρχει η ΔΕΗ ήδη άρχισε να τρεμοσβινει..

  • Η επιχείρηση όταν παίρνει από τα χωριά σπίτια χωράφια και λοιπά αναγκαστικά πρέπει να μπουν στην Α ζώνη
    Αν κάποιοι άσχετοι δηλώνετε ότι δεν έχει σχέση η Ασβεστοπετρα απλά δεν διαβάσατε καλά το άρθρο

    Κατεβαίνοντας την παρά Εγνατία για Πτολεμαιδα στο δεξί χέρι έχουν γίνει αποθέσεις. Εκείνα τα χωράφια είναι της Ασβεστοπετρας. Είναι κοντά η και περισσότερο από 500 στρέμματα

    Αυτά κάποιοι τα δούλευαν πριν. Αυτοί που έχασαν το μεροκάμματο τους από τα σιτάρια-καλαμπόκια η ότι άλλο είχαν για να ζήσουν, δεν πρέπει έστω να είναι Α ζώνη να μπορούν να δουλεύουν για ένα μεροκάμματο;

    Έπρεπε πριν 3-4 χρόνια να έχει μπει στην Α ζώνη. Απλά καθυστέρησε πολύ το ζήτημα γιατί ο πρόεδρος του χωριού δεν ασχολήθηκε

    Υπάρχουν χωριά που είναι Α ζώνη ενώ είχαν μπει πριν 20-30 χρόνια

    Αδικίες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν αλλά το δίκιο να το αναγνωρίζουμε

    • Polu sostos file mou an einai etsi m auto to skeptiko as mpei k I kardia a zoni mias pou uparxei oruxeio kardias….ti les more pas kala edo exei otoma stin ptolemaida pou den ta vlepoun oute me ta kialia na fantasto oti eisai apo tin asvestopetra ela pes tin alithia den tha to po se kanenan…..

  • Ολοι καλα κανουν και ζητανε…
    Δεν νομιζω δικαιο να ειναι που μπαινουν καποιοι με “Α” ζωνη και μια ζωη μενουν στην πολη, ουτε αυτη που πηραν 1εκατομ. απο κατι “σπιτια” να τα κανει ο θεος και γιναν επιχειρηματιες! Οχι, σας πληρωσαν με το πολυ παρα πανω τις αξιας που ειχαν και πρεπει να εχετε τα ιδια δικαιωματα με τουσ υπολοιπους! Δεν γινεται να παρετε κι αλλαα κι αλλαα λεφτα! Ειναι κοσμος που εχει αναγκη να μπει και αφου λειτουργει τοσο δημοκρατικα η ΔΕΗ να την κλεισουν! Οσους ταισε ταισε!

  • Το Καρυοχώρι δηλαδή τι ζώνη πρέπει να είναι ρε παιδιά αν είναι δυνατόν.. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν όλα τα παιδιά της περιοχής μας να ήταν μόνιμα.

  • ντροπη φτανει πια με τους ιδιους και τους ιδιους πρεπει να να δουλεψουν και τα παιδια της πτολεμαιδας πρεπει να μπουν κριτηρια διαφορετικα το φορολογητεο εισοδημα και ο μεγαλυτερος χρονος ανεργιας

    φθανει ντροπη και αισχος πρεπει να δουλεψουν και τα πειδι

    φτανει πια ντροπη και αισχος πρεπει να δουλεψουν και τα παιδια της πτολεμαιδας αυτοι εχουν αποζημιωθει με το παραπανω να μπουν συν κρητηρια φορολογητεο εισοδημα και μεγαλυτερος χρονος ανεργιας.Δεν μπορει να δουλευουν ολο οι ιδιοι τα υπολοιπα παιδια δεν ειναι παιδια ενος κατώτερου Θεου.φτανει -φτανει- φτανει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.