kozan.gr: Κοζάνη: Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν 4 αυτοκίνητα – Μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο Μαμάτσειο, έγκυος γυναίκα (οδηγός) (Φωτογραφίες)

6 Φεβρουαρίου 2018
11:49

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00, σήμερα Τρίτη 6/2, στη διασταύρωση των οδών Σμύρνης με Πανόρμου στην Κοζάνη, όταν δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα εξερχόταν από την Πανόρμου, ενώ το άλλο βρισκόταν εν κινήσει στη Σμύρνης, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Συγκεκριμένα (γκρι γκολφ)  που  διερχόταν την οδό Σμύρνης και το οποίο οδηγούσε έγκυος γυναίκα,  συγκρούστηκε με το άλλο γκρι αυτοκίνητο που “έβγαινε” από τη Σμύρνης, ενώ στη συνέχεια, το πρώτο όχημα, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα (μαύρο αυτοκίνητο) κι ακούμπησε ελαφρά ένα ακόμη σταθμευμένο αυτοκίνητο (άσπρο φορτηγάκι). Η έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί πως το συγκεκριμένο σημείο γίνονται αρκετά συχνά τροχαία ατυχήματα & δυστυχήματα.

 

7 σχόλια

  • Τις προάλλες χτύπησε μηχανάκι με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να πεθάνει ο οδηγός…. Τι θα γίνει με αυτό το σημείο

  • Υποτίθεται ότι ο κύκλος εκεί έγινε για να μειώνουν ταχύτητα τ ααυτοκίνητα που ανεβαίνουν απ’ τη Σμύρνης. Αλλά κανένας δεν το βλέπεικαι πάνε όλοι καρφωτοί. Πρέπει να σταθεί ένας τροχονόμος εκεί για μια βδομάδα.

  • Όποιος παραβιάζει stop είναι εγκληματίας . Η οδός Σμύρνης έχει προτεραιότητα και η οδός Πανόρμου ένα τεράστιο stop .Επικρατεί χαοτική κατάσταση με σχεδόν όλα τα stop της πόλης , ειδικά αυτά που υπάρχουν στους κυκλικούς κόμβους Κρόκου & πλατείας Συντάγματος(ROMA πίτσα) . Κανείς δεν σταματά ,ισχύει ο νόμος του όποιος προλάβει . Η τροχαία πρέπει να ενημερώσει τους οδηγούς και να επιμείνει στην εφαρμογή των stop στους κύκλους .

  • απο τότε που δημιουργήθηκε η πιάτσα των taxi στα ΚΤΕΛ και αλλαξε η φορά κίνησης των αυτοκινήτων το ίδιο προβλημα εδώ και χρονια . Καποιος πρέπει να βρει μια λύση, δεν ειναι δυνατόν να έχουν σκοτωθεί άνθρωποι ( στο συγκεκριμένο σημείο) μέσα στην πολη και να μη κανουμε τίποτα

  • ελατε στη γιανναρη, στη πιατσα των ταξι, να δειτε τι γινεται. παρα πολλοι ανεβαινουν αναποδα προς τη κλινικη του τσαριδη. καμια παιδεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.