Κοζάνη: Κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο. 75 υποψήφιοι σε πέντε παρατάξεις

6 Φεβρουαρίου 2018
12:41

Να αυξηθεί η παρεμβατικότητα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης σε εργασιακά θέματα όπως η ανεργία, η μαύρη εργασία, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας και αναχαίτιση των απολύσεων θα πρέπει να βρίσκονται μεταξύ των στόχων της νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου που θα προκύψει από τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την  ερχόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Εργατικού Κέντρου κ. Άρης Κουρκούτας. Εκτίμησε ότι η εκλογική διαδικασία θα κυλήσει ομαλά δεδομένου ότι κατατέθηκαν χθες τα ψηφοδέλτια από όλες τις παρατάξεις μεταξύ των οποίων η ΔΑΚΕ με 18 υποψηφίους, η Ταξική Ενότητα επίσης με 18, η ΑΚΕ με 21 υποψηφίους, η ΠΑΣΚΕ με 18 υποψηφίους και η Ταξική συσπείρωση με τρεις. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει από τις 08:00 και θα διαρκέσει έως στις 18:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης στην οποία καλούνται να προσέλθουν με την ταυτότητα τους όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Κώστας Δαβάνης

10 σχόλια

  • 75 υποψηφιοι χαχαχαχαχαχαχαχαχα σε συνολο 500-600 μελων???? χαχαχαχααχαχααχαχχα ολοι επρεπε να βαλουν υποψηφιοτητα αμα ειναι και ο καθενας ας ψηφιζε τον εαυτο του χαχαχαχαχαχα

  • Καλά σε μια παράνομη και αδιαφάνη διαδικασία σύμφωνα με τα λεγόμενα και τις πράξεις των περασμένων ημερών από αυτούς που ανέβηκαν στην ταράτσα και τους έπεσε η σκάλα πως σήμερα συμμετέχουν?.Με την παρουσία τους δεν νομιμοποιουν αυτούς που χλευαζαν!!!

  • Χαχαχαχαχα Παρεμβατικοτητα στην ΑΝΕΡΓΙΑ”””Απο ποιον απο τον ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΗΤΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟ. Και μονο που κανουν εκλογες με ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ……..Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ.

  • Βάζω και εγώ στοίχημά ότι ο Άνεργος Δεητζής την Δευτέρα θα είναι συνταξιούχος.
    Ο γενειοφόρος ασπρομάλλης είναι κοντά στην προεδρεία αλλά μήν ξανακάνει το ίδιο λάθος

  • Καλά ο βατάλης πού είναι ΑΝΕΛ;;
    Μόνο στο ΔΣ της ΔΕΉ;;
    Γιατί τον βλέπω υποψήφιο με την ΔΆΚΕ!!
    Τελικά τι σού κάνει η καρέκλα!!

  • Πολύ χρήμα ρε πααιδιά εκεί στην ΔΑΚΕ του Εργατικού Κέντρου!!
    Που τα βρήκατε;;;
    Έχετε Σπόνσορα ;;;
    Ποιός θα πληρώσει και από που την σύνεδρο που έρχετε από μακριά με είσητήριο δωρεάν για να ψηφίσει ;
    Ρέει το χρήμα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.