kozan.gr: Κ. Μασμανίδης, πρώην πρόεδρος του Λασσάνη Κοζάνης, για την πρόσφατη διαγραφή από μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου: “Από την ιστορία του συλλόγου δε μπορεί να με διαγράψει κανείς – Θα παρεμβαίνω όταν κρίνω εγώ σωστό” (Bίντεο)

7 Φεβρουαρίου 2018
19:19

Σχετικά με την πρόσφατη διαγραφή του, από μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου Λασσάνης, μίλησε σήμερα στο kozan.gr, ο πρώην πρόεδρος, Κώστας Μασμανίδης, αναφέροντας μερικούς από τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό, καθώς και για το ποια θα είναι, από εδώ και πέρα, η στάση του απέναντι στο σύλλογο, που υπηρέτησε επί πολλά χρόνια.

7 σχόλια

  • Το κακό είναι ότι έχει δίκιο ο κ. Μασμανίδης και ο σύλλογος δυστυχώς εφέτος παραπαίει σχεδόν σε όλα τα τμήματα. Αντί να μονιάσουν εξ ονόματι της ιστορίας του συλλόγου βάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από αυτά του συλλόγου.

      • Αυτοκριτική φίλε. Αυτοκριτική. Ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Η ομάδα σήμερα σε όλα τα τμήματα αγωνιστικά παραπαίει. Εάν αυτό δεν σημαίνει κάτι για εσένα σημαίνει για πολλούς στην πόλη. Να το ξέρεις!!! Κάποιος φταίει…

  • Κωστα δεν εχεις να απολογηθεις σε κανεναν. Αυτα που εχεις κανει για τον συλλογο δεν τα γνωριζουν οι νεοι. Ουτε εχουν διαθεση να τα μαθουν. Συγχωρεσε τους. Εισαι ενα με την ιστορια της ομαδας.

  • καθενας εχει την αποψη του για τον κ.μασμανιδη αλλα επειδη στο συγκεκριμενο περιστατικο ετυχε να ειμαι μπροστα εχει απολυτο δικιο μιας και δεχτηκε μια ανευ προηγουμενου αδικη επιθεση χωρις να αντιδρασει με τον ιδιο τροπο.επισης το περιστατικο αυτο ειδαν και αθλητες γονεις και προπονητες του συλλογου και οχι μονο.βεβαια δεν μου πεφτει λογος αλλα να λεμε και την αληθεια οχι οτι μας βολευει μονο.
    σχετικα με την αποφαση ειναι απλα αδικη μην πω τιποτα πιο βαρυ και οκ εφυγε ο μασμανιδης ολα καλα στην ομαδα τωρα δηλαδη?και ο αλλος με τετοια συμπεριφορα παρεμεινε……μας φταινε παντα οι αλλοι εμεις ποτε μαλλον!!!

  • Κώστα έχεις δίκιο αλλά που θα το βρεις, όταν σήμερα σχεδόν στα περισσότερα σωματεία της Κοζάνης βρίσκονται άσχετα άτομα, άτομα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική προβολή. Δεν τους ενδιαφέρει αν ο σύλλογος παραπαίει, τους ενδιαφέρει να εισπράττουν τις συνδρομές από τα παιδιά και αν ο σύλλογος δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη απέναντι σε χωριά η απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες δεν τους καίγεται καρφί. Βρες μία ομάδα της Κοζάνης σε Εθνική κατηγορία ΠΟΥΘΕΝΑ και όχι δεν είναι πουθενά αλλά κάνουν και κακό σε κάποιες άλλες που θέλουν να προχωρήσουν. Φυσικά μερίδιο ευθύνης έχει και ο Οργανισμός Αθλητισμού του Δήμου που αφήνει ακόμη και σήμερα να υπάρχουν στο Αθλητικό Κέντρο οικογενειακές επιχειρήσεις και ομάδες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δημιουργία ακαδημιών για είσπραξη χρημάτων. Δεν μπορεί ομάδες που έχουν μια ιστορία δέκα και πλέον χρόνων να δηλώνουν συμμετοχή μόνον σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα και όχι σε όλες τις κατηγορίες και ο λόγος είναι γνωστός. Δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω. Είναι γνωστό ομάδες της πόλης μας ενώ ήταν σε Εθνικές κατηγορίες η ανέβηκαν σε Εθνικές κατηγορίες δεν πήραν μέρος και παρέμειναν στα τοπικά πρωταθλήματα, προφασιζόμενοι ότι τα έξοδα είναι πολλά. Άρα για μένα κακώς υπάρχουν και δεν αποβάλλονται από όλα τα γυμναστήρια του Δήμου.

  • Πόσα άτομα αποτελούν το Δ.Σ της ομάδος του Λασσάνη σήμερα? Κάποιος μου είπε ότι έχουν μείνει μόνο 7 άτομα. Αληθεύει? Και εάν ΝΑΙ γιατί έμειναν 7 και ο Κούκος? Σε αυτά μπορείτε να απαντήσετε για να γνωρίζει και ο κόσμος που σχετίζετε με το σωματείο για πολλά χρόνια πριν αναλάβετε εσείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.