Μακεδονικότητα Ελληνικότητα Οικουμενικότητα (Με αφορμή την συζήτηση που αφορά στο Σκοπιανό) Αποδέκτης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης Γεώργιος Ντζιμάνης (Στρατηγός) (των Θ. Παπαδόπουλου και Κ. Παπακυρίλλου)

8 Φεβρουαρίου 2018
10:42

Τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας, ορκίζονται στην Ελληνική Σημαία. Σύμβολο τους Έθνους μας και υπηρετούν τα ιδεώδη που απορρέουν από αυτήν.

Η Μακεδονία είναι συστατικό στοιχείο του Ελληνικού Έθνους. Δεν πωλείται, δεν μοιράζεται με κανέναν αλλοεθνή.

Ο κ. Ντζιμάνης οφείλει να επανορθώσει άμεσα και να αποκαταστήσει την ομαλότητα με οποιοδήποτε τίμημα. Ακόμη και αν χρειασθεί να ρίξει την Κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής ομάδας. Αυτό είναι απαίτηση των Πολιτών του Ν. Κοζάνης, της Δυτικής Μακεδονίας. Είναι στάση ΖΩΗΣ.

Κύριλλος Παπακυρίλλου

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

7 σχόλια

  • Καλά και εύκολα είναι να τα κόβεις χοντρά εκ του ασφαλούς Θεόφιλε! Καλό και εύκολο να πουλάς ανέξοδα πατριωτισμό… αυτό έκανε ο Τζιμάνης και όχι μόνο αυτός… τώρα δυστυχώς θα λουστούμε το ξεπούλημα των πάντων… εδώ πούλησε η Κυβέρνησή του για εκατό χρόνια δρόμους λιμάνια αεροδρόμια δεη ΔΕΥΑ κλπ κλπ κλπ στη Μακεδονία θα κολλήσουν οι κύριοι του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;

    • 1. Ιστορικά στοιχεία από τον Στίβεν Μίλλερ
      Αμερικανός καθηγητής Αρχαιολογίας προτείνει: Να ονομαστούν «Παιονία» τα Σκόπια.

      2-Καταπέλτης κατά των Σκοπίων η διάσημη Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ για την Μακεδονία

    • Κύριλλος Παπακυρίλλου Θεόφιλος Παπαδόπουλος

      Σας χαίρομαι !

      Για τους εθνομηδενιστές….

      Στο βιβλίο του «Προχωρώντας και αναθεωρώντας» ο Ν. Μπίστης περιγράφει (σ.545-546) τις εκμυστηρεύσεις του Κύρο Γκληγκόρωφ στον ίδιο και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο κατά την επίσκεψή τους στα Σκόπια το 1994.Σταχυολογούμε:
      α) «Τα περί Μεγαλέξανδρου είναι ανοησίες, είμαστε σλαβικό φύλο, κατεβήκαμε πολύ αργότερα».
      β) «Όταν πήγαινα σχολείο, την μια χρονιά με δίδασκαν ότι είμαι Βούλγαρος, την άλλη Σέρβος. Στο σπίτι, το βράδυ, η μητέρα μου μού έλεγε ότι είμαι κάτι άλλο, τρίτο, αλλά να το κρατήσω για τον εαυτό μου, γιατί οι καιροί είναι επικίνδυνοι».
      γ) «Ούτε εσείς, εξ άλλου, αντιδρούσατε που μία από τις Δημοκρατίες της Γιουγκοσλαβίας είχε το όνομα Μακεδονία».

    • Φίλε μου,για να επιβιώσουμε ως λαός, ως χώρα, ως έθνος, χρειαζόμαστε να διαφυλάξουμε ένα ικανό σύστημα αξιών, μέσα στο οποίο πρωτεύοντα ρόλο έχει η Πατρίδα, γι’ αυτό και το προκύψαν, που συνεχώς εμφανίζεται (γιατί άραγε;) ζήτημα, είναι υπόθεση όλων μας, όλης της κοινωνίας και όχι μόνο των θεσμικών οργανώσεών της !
      Καλά κάνουν λοιπόν και έχουν άποψη Θεόφιλος και Κύριλλος. Εσύ τι κάνεις, εκτός του ειρωνικού σχολιασμού σου και να λες “καημένη” την Ελλάδα, που ποτέ δεν ήταν, αφού έχει χρόνια ζωής πάνω από τρεις χιλιάδες ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.