kozan.gr: Τι απαντά ο Γ. Καραβασίλης σε δημοσίευμα του kozan.gr, για τη φημολογία περί της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου στο δήμο Εορδαίας

16 Ιανουαρίου 2017
07:45

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε. Είναι ένα δημοσίευμα για το οποίο δεν είχα γνώση. Δεν έχω αποφασίσει κάτι. Εκείνο που με πληγώνει είναι ότι πολλοί τα βάζουν με τους Δεητζηδες. Τέτοιο μίσος τέτοια ζήλια ακόμα και για άτομα συνδικαλιστές που προσφέρουν χωρίς να προκαλούν. Η μεγαλύτερη τιμή που μου έγινε στη ζωή μου,είναι η αγάπη σας σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μου, πιστεύω δεν σας διέψευσα. Το μεγαλύτερο κεφάλαιο είναι η φιλία σας ακόμα και τώρα που είμαι συνταξιούχος, αυτό σημαίνει πως είναι αληθινή και παντοτινή. Η εμπειρία μας, η δύναμη μας είναι ανεξάντλητη. Ξέρουμε γνωρίζουμε πως γίνονται τα χτυπήματα κάτω από την μέση δεν θα τα ακολουθήσουμε. Ξέρουμε από πληγωμένους προβοκάτορες, δεν μας σταματούν, δεν μασάμε, δεν πληρώνουμε. Εύκολα συνδικαλιστης σε επίπεδο ΓΣΕΕ με διάρκεια ετών δεν γίνεσαι. Μέλος της διοίκησης της ΔΕΗ με αγάπη και αποδοχή από την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων δεν γίνεσαι. Με την ευρεία έννοια συνδικαλιστές είναι όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά. Φίλοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, Φίλοι συνδικαλιστές κρατάτε γερά, γιατί η ανάπτυξη της περιοχής ήρθε από εμάς από τη ΔΕΗ όπως 5 μονάδα Μελίτη, χρηματοδότηση νοσοκομείων, τοπικός πόρος, τηλεθερμανσεις Μετεγκαταστασεις οικισμών και πολλά άλλα και θα σβήσει εάν μικραίνει η ΔΕΗ. Όποιος λοιπόν έχει αυτή τη πλούσια εμπειρία τις γνωριμίες. Ας έρθει πρόσωπο με πρόσωπο να τα πούμε χωρίς Ανωνυμία δημόσια. Τέλος εάν επιζητάς την αναγνώριση στην προσπάθεια, στην πρωτοβουλία, να έχεις το μεγαλείο της Ψυχής να αναγνωρίζεις και να σέβεσαι!!!!!!!!!

Φιλικά Γιάννης

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα του kozan.gr

15 σχόλια

  • ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΖΗΛΕΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΣΟ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕ ΒΑΡΕΣΑΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ),ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ (ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ”) ,ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ; ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ!

  • Τον κύριο δεν τον γνωρίζω, δεν θα τον ψήφιζα όμως. Τόση έπαρση, και τόση χαμηλή αίσθηση του μέτρου είχα καιρό να δω. Σεμνότητα κύριε, τί αρχίζετε και μας ‘αραδιάζετε’ τα κατορθώματά σας? Καμία συνάφεια στον γραπτό σας λόγο. Όπως σκέφτεστε γράφετε. Και από ύφος, όντως χιλίων καρδιναλίων….

  • ΒΑΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ
    ΛΙΓΗ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ
    ΑΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η 5 ΜΟΝΑΔΑ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
    Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ
    ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
    ΚΥΡΙΟΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!

  • Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα, όποιος έχει τις γνωριμίες

    Αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν στα ΔΣ της Δεη

    συγχαρητήρια σε αυτούς που τους στήριξαν

  • Ειδαμε οι γνωριμιες σας και οι συνδικαλιστικες σας καριερες εφεραν την ΔΕΗ σε αυτην την κατασταση.. Μισθοι και συλλογικες συμβασεις στα ταρταρα.. Οι εργολαβοι να μην πληρωνουν τα παιδια με 480 ευρω και εσυ εισαι περηφανος για ολα αυτα.. Μαλλον ζουμε σε διαφορετικο πλανητη.
    Περιμενω απαντηση κ.Καραβασιλη
    Υ.Γ 1 Αφου ειδατε το προηγουμενο δημοσιευμα ελπιζω να δειτε και αυτο και να απαντησεται.
    Υ.Γ 2 Οταν απο τις θεσεις που εισασταν δεν βοηθησατε τοτε την κοινωνια της Εορδαιας τωρα μην περιμενετε να σας βοηθησει κανεις!

  • -Εύκολα συνδικαλιστης σε επίπεδο ΓΣΕΕ με διάρκεια ετών δεν γίνεσαι.-
    Το ξέρουμε , όπως και ξέρουμε τον λόγο για το οποίο έχει χρεοκοπήσει ΔΕΗ και κράτος

  • εκλεχτηκε καπου με καταμετρηση των ψηφοδελτιων?
    απο οσο ξερω για εκλογη στο ΔΣ της ΔΕΗ τα ψηφοδέλτια τα στελναν στην Αθηνα και εκει μετα απο τρεις μηνες εβγαζαν αποτελεσματα…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.