kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Κριτική στην κυβέρνηση από το βουλευτή Καρδίτσας και πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστας Τσιάρα (Bίντεο)

9 Φεβρουαρίου 2018
21:48
Συνέντευξη Τύπου, με τον  Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Κ.Ο.) της Ν.Δ., Βουλευτή Π.Ε. Καρδίτσας και πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Τσιάρα πραγματοποίησε η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης την Παρασκευή 09.02 και ώρα 8:30μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» λίγο πριν από την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Κόμματος. Ο κ. Τσιάρας μίλησε για την οικονομική κατάσταση της χώρας σήμερα, σε σχέση με το 2014, καθώς και για άλλα ζητήματα επικαιρότητας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

Ένα σχόλιο

  • Είναι λοιπόν οξύμωρο (στην πραγματικότητα γελοίο) να κατηγορούν σήμερα η Ν.Δ. και οι λοιπές μνημονιακές δυνάμεις τον επίσης μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, διότι ακολούθησε εν τέλει τη δική τους πεπατημένη και στις διαπραγματεύσεις και στη στρατηγική.

    Η Νέα Δημοκρατία ”σπουδαία” Ομάδα!

    Φοβερός προπονητής ο αρχηγός τους! Συνεχή αυτογκόλ από τα αποδυτήρια! Εθνικός λόγος μηδέν. Στους ανώμαλους νόμους λέμε ΝΑΙ. Στο μεταναστευτικό μούγκα.
    Στα θέματα παιδείας με ανοιχτό το στόμα. Επικοινωνιακή πολιτική της πλάκας. Τελικά, ποιες είναι οι ”αξίες” της κεντροδεξιάς συντηρητικής παράταξης και που ελπίζουν οι οπαδοί της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.